PDR 518 ROP [EL] - Nätverkskapacitet

Visa produkt
Anslutning betal-/bokningssystem

Bokningssystem

Maskinen är lämplig för användning i självbetjäningstvätterier. Med hjälp av ett gränssnitt kan den anslutas till kassasystemet för att beräkna användningstid (beroende på modell behövs ytterligare tillbehör för anslutning till kassasystem).
Redo för framtiden med LAN- och wifi-anslutning

Bekväm och effektiv vid krävande användning

Maskinerna är redan från fabrik utrustade för effektivt datautbyte. Utöver den integrerade wifi-funktionen erbjuds en kraftfull wifi-modul som tillval. På så sätt kan maskinerna lätt integreras i det aktuella nätverket. Det är även möjligt att enkelt ansluta dem till Mieles appar* och externa system.Den mobila appen finns tillgänglig separat – tillgängligheten skiljer sig mellan länder/regioner.
Kommunikationsöppning

Enkelt datautbyte

För dokumentering av programförloppet eller för anslutning av doseringspumpar, kassaapparater och andra maskiner – kommunikationsschaktet är grunden för datautbyte med externa system. Efter att kommunikationsmoduler från Miele satts in kan anslutning till diverse kringutrustning upprättas.
Connector Box 

Flexibel anslutning till externa system

Anslutningsboxen möjliggör en enkel anslutning av våra nya Benchmark Machines till externa system som kassa-, doserings- och höglastsystem.brGenom att använda den som standard befintliga kopplingen på maskinernas baksida ansluts anslutningsboxen Plug&Play och utan maskinöppning. Detta gör det bland annat smidigt att ställa in temperatur- och vattennivåberoende doseringstidpunkter.