PFD 104 SCVi XXL - Användarkomfort

Visa produkt
Exklusivt hos Miele
BrilliantLight*Patent: EP 2 233 061 B1

Strålande belysning

När diskmaskinen öppnas tänder den patenterade luckstyrningen automatiskt 4 Power-LED:s. Lamporna lyser upp insidan ordentligt så att påfyllning och tömning av korgarna blir märkbart lättare.
Inställbara displayspråk

Din diskmaskin “talar” flera språk

Din maskin kan visa meddelanden på flera språk så att du kan förstå all information. Välj enkelt önskat språk från språkmenyn. En liten flagga visar dig vägen. På så sätt hittar du enkelt dit – även om den är inställd på ett språk som du inte förstår.
Knock2open**Patentsökt EP2428153A1, DE102010037397A1, US2012/0055091A1 

Handtagslös design, innovativ öppning 

Knock2open gör diskningen till en innovativ upplevelse och är den perfekta lösningen för en köksdesign utan handtag. Genom att knacka två gånger på framsidan av den helt integrerbara diskmaskinen öppnas luckan cirka 10 cm helt automatiskt med den raffinerade öppningsmekanismen. Du kommer bli överraskad varje dag över hur bekvämt det är.
AutoClose

Automatisk luckstängning

Komfortabelt och säkert – det är Miele AutoClose: En lätt kontakt mellan lucka och diskmaskin räcker för att diskmaskinen ska stängas fullständigt med stöd av en motor.
Senare start och resttidsanvisning

Med ett öga på tiden

Med senare start kan du bestämma när det valda programmet ska starta, upp till 24 timmar i förväg. Efter programstarten visas den återstående programtiden på displayen.