PWM 520 Mop Star [EL DV DD] - Användarkomfort

Visa produkt
Användarvägledning på olika språk

Enkelt och begripligt

För att det inte uppstår missförstånd kan användaren välja det föredragna språket bland olika språkalternativ. Alla displayvisningar sker på detta språk, så att användarsäkerheten ska bli så stor som möjligt.
Senare start kan väljas fritt

Textilvård enligt tidsschema

Med senare start kan du helt fritt i förväg bestämma när det valda programmet ska starta. Detta är särskilt fördelaktigt om programtiden t.ex. ska vara avslutad när arbetet börjar.
Programmerbar tvättmaskinsstyrning

Större flexibilitet

En av de stora fördelarna med den programmeringsbara styrningen är att den kan anpassas efter aktuell användning. Det går till exempel att skapa och spara individuella program. Även tvättparametrar för befintliga program kan anpassas. På detta sätt kan specifika krav för gällande tvätt uppfyllas optimalt.
Exklusivt hos Miele
Automatisk låsning av luckan

Hög användarkomfort vid stängning och öppning

Det räcker med ett lätt tryck på luckan. När tvättprogrammet startar låser sig luckan av sig själv. Efter programslutet öppnas luckan automatiskt.
Programval via färgram 

Intuitiv och enkel användning 

Tvätt kan delas in i färger för olika tvätt- och torkprogram. Tack vare denna enkla och intuitiva funktion är maskinerna mycket smidiga att använda och tvätten rengörs alltid optimalt.