PWM 520 [EL DV DD] - Nätverkskapacitet

Visa produkt
Anslutning betal-/bokningssystem

Bokningssystem

Maskinen är lämplig för användning i självbetjäningstvätterier. Med hjälp av ett gränssnitt kan den anslutas till kassasystemet för att beräkna användningstid (beroende på modell behövs ytterligare tillbehör för anslutning till kassasystem).
Connector Box 

Flexibel anslutning till externa system

Anslutningsboxen möjliggör en enkel anslutning av våra nya Benchmark Machines till externa system som kassa-, doserings- och höglastsystem. Genom att använda den som standard befintliga kopplingen på maskinernas baksida ansluts anslutningsboxen Plug&Play och utan maskinöppning. På så sätt möjliggörs till exempel den bekväma inställningen av temperatur- eller vattennivåberoende doseringstidpunkter.
WLAN-gränssnitt.

Trådlöst datautbyte

LAN-gränssnitt som passar optimalt för en säker lokal kommunikation via nätverk. Förutom överföringen av processdata kan det bland annat användas för styring av doserings- och/eller betal-/bokningssystem.
LAN-gränssnitt

Säkert datautbyte

LAN-gränssnitt som passar optimalt för en säker lokal kommunikation via nätver. Förutom överföringen av processdata kan det bland annat användas för styring av doserings- och/eller betal-/bokningssystem.