PWM 520 [EL DV DD] - Effektivitet och hållbarhet

Visa produkt
Effekttoppsbrytare

Strömtoppar undviks

Med en omfattande energihantering blir energikostnaderna mycket lägre vid drift. Effekttoppsbrytaren gör det möjligt att ansluta tvättmaskiner, torktumlare och manglar till ett intelligent energihanteringssystem (beroende på modell krävs ytterligare tillbehör för att ansluta till systemet för effekttoppsbrytning
Låga driftkostnader

Sparsam och effektiv

Spara pengar och tvätta miljövänligt: Tvätterimaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga driftkostnader och är kända för sin maximala effektivitet. Redan under produktutvecklingen är det högsta prioritet: Optimala tvättresultat ska uppnås med återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och tvättmedel.
Mängdautomatik Plus

Högsta precision

Spara ännu mer: Mängdautomatik Plus mäter hur mycket vatten textilierna tar upp i tvättrumman. Dessutom känner den av laddningsvikten som matats in manuellt genom styrningen. Genom att kombinera de båda faktorerna kan den anpassa vatten- och energiåtgången särskilt effektivt efter behoven. Med användning av pumpar för dosering av flytande tvättmedel kan den anpassas exakt till processen - för ytterligare kemiska besparingar.
Exklusivt hos Miele
Innovativ yttertrumma

Låg vatten- och energiförbrukning

Med sin nya utformning sluter yttertrumman mycket tätt runt innertrumman. Detta möjliggör en mycket låg vattennivå och ger betydande besparingar av vatten och ström.