PWM 908 [EL DV] - Höjdpunkter

Visa produkt
Styrning M Touch Flex

Måttstocken för modern användarkomfort

Fulltouch-styrningen med färgdisplay definierar den nya toppnivån för en snabb, intuitiv maskinanvändning. Flera olika konfigurationsmöjligheter finns tillgängliga. Det önskade tvättprogrammet kan väljas från en favoritsamling eller från samtliga tillgängliga program – väldigt enkelt genom att trycka eller dra med fingret. All displaytext står på det språk som valts från de 31 tillgängliga språken. 
Tvättpelare

Tvätta och torka på mindre än 0,5 kvadratmeter

På platser med begränsat utrymme kan det vara svårt att få plats med en tvättmaskin och torktumlare som står bredvid varandra. Det här problemet löser du med tvätt/tork-pelaren från Miele Professional: 2 effektfulla maskiner på mindre än 0,5 kvm yta (för anslutning av 2 maskiner finns en monteringssats som tillval).
Språk kan enkelt väljas när som helst

Allt är tydligt

Med hjälp av flaggsymbolerna ställs önskat språk enkelt in när som helst utifrån 29 eller 31 språk (beroende på modell). All information på displayen visas nu på det valda språket. På så sätt undviks manövreringsfel utan större ansträngning och olika användare med olika språkkunskaper hittar snabbt rätt.
Låga driftkostnader

Sparsam och effektiv

Spara pengar och tvätta miljövänligt: Tvätterimaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga driftkostnader och är kända för sin maximala effektivitet. Redan under produktutvecklingen är det högsta prioritet: Optimala tvättresultat ska uppnås med återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och tvättmedel.
Högt maskinnyttjande genom processoptimering

Tvätta fler tvättar på kortare tid

Deras enastående programtid gör tvättmaskinerna från Miele till en lönsam investering för professionella användare. Tack vare kraftfull tvätteknik och anslutningar för starkström och varmvatten blir tvätten ordentligt ren på kort tid. Maskinen är därefter snabbt redo för nästa tvätt. På detta sätt är ett högt maskinnyttjande möjligt – och ger därmed snabbt valuta för pengarna.
Testad hygien

Effektiv mot virus – vetenskapligt bevisat

Säker och snabb tvättvård för verksamheter utanför hälso- och sjukvården: Enligt certifieringen av Institute for Integrative Hygiene and Virology tar tvätt med tvättmaskiner i modellserien Little Giants i programmet Vittvätt 70 °C respektive 75 °C* bort 99,9 %* av virus, vid användning av Mieles tvättmedel ProCare Tex.Metodbeskrivning hittar du under följande länk: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/LittleGiant_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2022_1.pdfBeroende på modell 
Fläns i rostfritt stål

Professionell maskinteknik

Mieles egenutvecklade och egentillverkade fläns i rostfritt stål är extra stabil och hållbar tack vare sin konstruktion och det högkvalitativa materialet.
Redo för framtiden med LAN- och wifi-anslutning

Bekväm och effektiv vid krävande användning

Maskinerna är redan från fabrik utrustade för effektivt datautbyte. Utöver den integrerade wifi-funktionen erbjuds en kraftfull wifi-modul som tillval. På så sätt kan maskinerna lätt integreras i det aktuella nätverket. Det är även möjligt att enkelt ansluta dem till Mieles appar* och externa system.Den mobila appen finns tillgänglig separat – tillgängligheten skiljer sig mellan länder/regioner.
3-dimensionell obalansövervakning

Centrifugering på professionell nivå

Den tredimensionella obalansövervakningen garanterar tillförlitliga stabila restfuktvärden. Dessutom minskar den belastningen på dämpningssystem och trumlager – och förlänger därmed tvättmaskinens livslängd.
Exklusivt hos Miele
Skontrumma med perforerad trumbakvägg

Perfekta tvättresultat

Den patenterade skontrumman från Miele har med sin ytstruktur alltid varit en måttstock för en mycket skonsam textilvård. Nu har den blivit ännu bättre: Exakt placerade öppningar i trumbakväggen ger en ännu snabbare genomfuktning av tvätten. På så sätt uppnås perfekta tvättresultat med låg restfuktighet på kort tid.
EcoSpeed – patenterad tvättrytm*Europeiskt patent: EP 1354997 B1

Tvättmekanik och vattenförbrukning i ny balans

En optimerad trumrytm är utmärkande för tvättprocessen EcoSpeed. Vid lågt varvtal tar trumvalkarna med sig mycket vatten, vilket fuktar tvätten intensivt från ovan. Med ett gradvis stigande varvtal lägger sig tvätten mot trumväggen. Den förstärkta tvättmekaniken möjliggör en intensiv rengöringseffekt med mindre vattenförbrukning.
Effektiv trumvalksteknik

Bästa resultat

De unika trumvalkarna i skontrumman tar med vattnet hela vägen upp under tvättningen. På så sätt genomfuktas textilierna längre och intensivare. Textilierna genomfuktas därmed optimalt även vid reducerad vattenanvändning, vilket leder till ett mycket bra tvättresultat.
Korta programtider

Snabbt och effektivt

Är kortare programtider viktigast för dig? Då är professionella  tvättmaskinerna och torktumlare från Miele Professional, valet för dig: Tack vare kommersiell teknik i toppklass är tvätten klar efter kortast tänkbara tid