PWM 908 [EL DV] - Nätverkskapacitet

Visa produkt
Exklusivt hos Miele
WiFiConn@ct

Anslutning med framtiden i åtanke

Med den integrerade wifi-funktionen WiFiConn@ct är maskinerna utrustade för effektivt datautbyte redan vid leverans. På så sätt kan de lätt anslutas till befintliga nätverk vid användning i hemmet eller semi-professionella omgivningar. Det är även möjligt att enkelt ansluta dem till Mieles mobil-appar*.Den mobila appen finns tillgänglig separat – tillgängligheten skiljer sig mellan länder/regioner.
Anslutning betal-/bokningssystem

Bokningssystem

Maskinen är lämplig för användning i självbetjäningstvätterier. Med hjälp av ett gränssnitt kan den anslutas till kassasystemet för att beräkna användningstid (beroende på modell behövs ytterligare tillbehör för anslutning till kassasystem).
Redo för framtiden med LAN- och wifi-anslutning

Bekväm och effektiv vid krävande användning

Maskinerna är redan från fabrik utrustade för effektivt datautbyte. Utöver den integrerade wifi-funktionen erbjuds en kraftfull wifi-modul som tillval. På så sätt kan maskinerna lätt integreras i det aktuella nätverket. Det är även möjligt att enkelt ansluta dem till Mieles appar* och externa system.Den mobila appen finns tillgänglig separat – tillgängligheten skiljer sig mellan länder/regioner.