PG 8536 [AD SST] - Användarkomfort

Visa produkt
Fritt programmerbar styrning

Större flexibilitet

De fritt programmerbara styrningarna gör att diskdesinfektorer, termodesinfektorer samt laboratoriediskmaskiner från Miele Professional är otroligt anpassningsbara. Redan vid fabrik utrustas maskinerna med flera olika program. Behöriga användare kan anpassa dessa program eller lägga in egna program.
Mieles fjärrservice

Helt i goda händer

Optimal ekonomi förutsätter maximal tillgänglighet hos maskinen. Med Mieles fjärrservice kan stilleståndstider kortas eller till och med undvikas. Både parametrar och diagnosdata kan utbytas med Miele. Underhåll och att hålla maskinen i gott skick når därför toppen av snabbhet och effektivitet.
Förvaring för rengöringsmedel

Idealisk förvaring

Inställningsfacket för flytande medel möjliggör bästa möjliga överblick, renlighet och ergonomi. Beroende på enhetsmodell är den redan integrerad i rengörings- och desinfektionsenheterna som standard eller finns tillgänglig som valfritt tillbehör. Beroende på krav kan passande antal och storlek ställas in på behållaren.
Inställningsmöjlighet för rengöringsmedel

Idealisk förvaring

Inställningsmöjligheten för flytande medel garanterar bästa möjliga överblick, renlighet och ergonomi. Beroende på enhetsmodell och krav kan passande antal och storlek ställas in på behållaren.
Touchknappar

Hanteringen är en barnlek

Mycket enkel användning och rengöring, till och med med handskar på: Klartextdisplayen har en beröringskänslig yta som är lätt att desinficera.