Mieles logotyp för företagets 125-årsjubileum på en röd bakgrund, som visas upprepade gånger.
StartsidaKampanjer & mässorKampanjerVår jubileumskampanj för laboratorier

Ett löfte som håller. 125 år kvalitet.

Precision, kvalitet och pålitlighet är inte bara ord för oss – de är riktlinjer som vi arbetat efter i 125 år. I en värld som är under ständig förändring finns det en sak som är konstant: vårt motto att alltid vara “Immer Besser”. Var med och fira vårt 125-årsjubileum och ta reda på hur vi lever upp till och till och med överträffar vårt löfte.

Vårt tack för ditt förtroende.

Ditt exklusiva erbjudande under vårt jubileum.

Fira med oss och ta del av ett kombinerat erbjudande: Vi ger dig inte bara en individuell rådgivning så att du hittar den Miele-laboratoriediskmaskin som passar dina individuella behov och önskemål, du får även en exklusiv värdekupong på upp till 2500 SEK

Kampanjperiod: 01.02.24–31.05.24

Precision i laboratoriet: renhet som sätter standarden.

En laboratoriediskmaskin för inbyggnad under bänk PG 8583 och en SlimLine-laboratoriediskmaskin PLW 7111 står bredvid varandra framför en grå bakgrund.

Det är detaljerna i laboratoriet som gör skillnaden. Rena laboratorieglas utgör grunden för ett exakt arbete. Med laboratoriediskmaskinerna från Miele Professional får du en analysklar renhet och skapar förutsättningar för pålitliga forskningsresultat. Miele har allt från kompakta underbyggnadsmodeller till rymliga SlimLine-laboratoriediskmaskiner – och därmed finns en modell för alla typer av behov och laboratoriestorlekar. Det innovativa tillbehörssystemet EasyLoad förenklar dina arbetsprocesser och garanterar en effektiv rengöring med en flexibel och optimal användning av diskutrymmet. Miele Professional ger dig en hög rengöringsstandard och säkerställer pålitliga analysresultat.

En laboratoriediskmaskin för inbyggnad under bänk PG 8583 stårt framför en grå bakgrund.

Laboratoriediskmaskiner för inbyggnad under bänk PG 8504, PG 8583, PG 8583 CD och PG 8593

Kompakt effektivitet: maximal rengöringseffekt och högsta flexibilitet.

En SlimLine-laboratoriediskmaskin PLW 7111 står framför en grå bakgrund.

SlimLine-laboratoriediskmaskin PLW 7111

Stor diskkapacitet i små utrymmen: maximal kapacitet och optimal användarkomfort.

Din kontakt med oss

Har du en fråga eller vill du ha mer information om våra produkter? Kontakta oss. Vi finns alltid här för dig och svarar gärna på dina frågor och önskemål.

Hämta värdekupong

Bild med en presentsymbol och logotypen för Mieles 125-årsjubileum på röd bakgrund.

Värdekupong när du handlar en kampanjprodukt

Så här fungerar den:

När du köper en av produkterna som ingår i kampanjen för vårt 125-årsjubileum får du en värdekupong värd upp till 2500 SEK.
Kampanjen pågår från 01.02.24-31.05.24 Fakturadatumet gäller.

Ladda ner en kopia av din faktura så får du din värdekupong.

  1. 1.
    Följande villkor gäller för kupongen: Kupongen kan endast lösas in en gång per kund. Det kommer inte att finnas något återstående belopp kvar för kupongen. Endast en kupongkod kan lösas in per beställning i webbutiken. Kupongen upphör att gälla den 31 december 2024. Det finns inget minsta beställningsvärde för att lösa in kupongen. Rabattkoden kan kombineras med alla andra aktiva kampanjer i webbutiken.