Miele orderportal

Dagsaktuell information
Med en internetanslutning kan du när som helst logga in på det externa nätverket. Som Miele återförsäljare har du alltid tillgång till aktuell information om dina löpande beställningar, leveranstider för produkter och tillbehör.

Sök och beställ enkelt och bekvämt
De bekväma sökfunktionerna och den utförliga och innehållsrika informationen om alla Mieles produkter som du är van vid från Mieles webbplats, kompletteras i Mieles externa nätverk med möjligheten att dygnet runt beställa varor på elektronisk väg. Hur enkelt och bekvämt som helst, och med varukorgsfunktion. Och om du ändå kör fast någon gång finns kunniga medarbetare på plats som du kan nå via telefon eller e-post.

Beställning med förslagslista
När du väljer produkter stöder det externa nätverket dig på ett användarvänligt sätt. Du kan skapa förslagslistor för dina beställningar, spara beställningsförslaget och skicka iväg det vid en senare tidpunkt.

Snabbt svar
När du anger önskad tidpunkt för en leverans får du genast veta om produkten finns tillgänglig. Om så inte skulle vara fallet får du snabbt och pålitligt råd om alternativ från din distributionscentral. Beställningar som kommer till Miele via det externa nätverket tas snabbt om hand och du får besked så snart som möjligt.

Allt under kontroll
Naturligtvis har du alltid överblick över alla dina beställningsprocesser, med information om dina öppna eller erhållna leveranser. Det gäller förstås också beställningar som du har gjort via telefon eller fax.

Datasäkerhet
Höga säkerhetsstandarder tillförlitligt skyddar dina data från obehörig åtkomst. Med din personliga åtkomstinformation är det bara du som har inblick i dina transaktioner.

Till Miele Partner orderportal

Information för återförsäljare
Om du redan arbetar som återförsäljare för Miele och vill få tillgång till orderportalen, kontakta din Miele distriktschef.