Hjälp förKaffe

Kaffemängd för stor/rinner över

Det kommer plötsligt ut för mycket kaffe. Kaffekopper rinner över.

En knapp för dryckesberedning hölls intryckt för länge.

Om du har tryckt för länge på en knapp för dryckesberedning så öppnas funktionen mängdprogrammering automatiskt. I detta läge fortsätter kaffemaskinen att bereda drycken tills du har bekräftat utmatningsmängden. Kaffemaskinen sparar sedan utmatningsmängden.

Håll inte knappen för dryckesberedning intryckt för länge, tryck istället kort på knappen.

Om du redan oavsiktligt har ändrat mängden för den valda drycken så gör du på följande sätt:

• Ställ en kopp under tappen.

• Håll knappen för den dryck du ändrade intryckt tills ändra visas i displayen.

Den önskade drycken bereds. I displayen visas meddelandet spara.

Tryck på touchknappen OK om koppen åter är fylld enligt dina önskemål.

Den önskade mängden för din dryck sparas.