Fylld ravioli med krämig citronsås

-IngredienserRecept av Jessica Frej

500 g färsk ravioli
2 dl crèmefraiche
1 dl vatten
1 tsk honung
½ msk ljus soja
1 msk koncentrerad grönsaksfond
1 krm nymalen svartpeppar
1 citron saft och zest
1 kruka basilika
1–2 dl riven parmesanost
Typ av maträtt

Huvudrätt

Tillagning

Ångugn

Huvudingrediens

Grönsaker

Pasta

Recept för

4 personer

Tillagning1. Fördela pastan i 4 djupa tallrikar som tål värme.

2. Sätt ångungen på det automatiska programmet ”färsk ravioli”. Följ anvisningarna.

3. Ta fram en kastrull och vispa ner crèmefraiche, vatten, honung, soja, fond, svartpeppar och citronzest. Låt det koka upp.

4. Ta av från värmen och pressa i saften från citronen. Rör om och smaka av.

5. Fördela såsen över den nyångade pastan.

6. Strö över parmesan och dra några varv med pepparkvarnen. Toppa med basilika.