Tillbehör och diskmedel diskmaskiner

Lösningar för Tillbehör och diskmedel diskmaskiner

Kompletta lösningar

Tillbehör för optimala arbetsförlopp i diskrummet

Rätt tillbehör underlättar det dagliga arbetet. Socklar sörjer
exempelvis för en optimalt ergonomisk hantering vid i- och urplockning av maskiner. Doseringssystem garanterar en perfekt dosering. För bästa diskresultat och säker placering fixeras diskgodset optimalt i korgar och insatser.
Dessa och andra originaltillbehör från Miele har utvecklats speciellt för Mieles maskiner för att garantera de bästa resultaten.

ProCare Shine

Diskmedel och spolglans med kvalitet från Miele

Så utnyttjar du bäst prestandapotentialen hos den högkvalitativa diskmaskinen från Miele Professional:
Diskmedlet och spolglansen i serien ProCare Shine har utformats speciellt för användning i diskmaskiner från Miele. Med den noggrant avstämda sammansättningen lägger de grunden för en professionell diskning som övertygar med sin lönsamhet och med glänsande resultat.

Mera om ”ProCare Shine”

Kommersiell teknik för professionella krav

Teknik på högsta nivå

Diskmaskiner från Miele Professional är helt inriktade på kommersiell användning, med innovativ, robust kommersiell utformning och diskgodsspecifika program för krav som sträcker sig långt bortom vad som behövs i ett hushåll. Många möjligheter till specialanslutningar och kraftfulla värmeelement ger korta programtider, samtidigt med optimala diskresultat och den bästa ekonomin. Doseringsmoduler säkerställer effektiv användning av disk- och sköljmedel, medan vattenbehandlingssystem optimerar resultatet.

Universella användningsmöjligheter

Flexibla uppställnings- och inbyggnadsmöjligheter

Perfekta möjligheter till underbyggnad i en rad med köksskåp: Professionella diskmaskiner som använder färskvatten går utan problem att integrera i en rad av köksskåp. De omfångsrika tillbehören möjliggör en omfattande anpassning till olika inbyggnadssituationer, liksom ombyggnad för fristående uppställning.

Hygien på mycket hög nivå

Disksystem för färskvatten

Diskmaskinerna med ett disksystem för färskvatten genomför ett vattenbyte efter varje diskfas. Som avslutning genomförs en grundlig eftersköljning med en temperatur anpassad till diskgodset. Detta förfarande garanterar perfekta diskresultat och en mycket hög hygienstandard som tydligt överträffar de vanliga kraven på professionella diskmaskiner. Dessutom övertygar färskvattensdiskmaskinerna från Miele Professional genom korta programtider och den bästa ekonomin. Vid upp till 40 omgångar disk per dag arbetar ett disksystem med färskvatten mer ekonomiskt än ett tanksystem.

Utvecklade för perfekta resultat

Innovationer på högsta nivå

I över 120 år har vårt motto varit “Immer Besser”, att hitta unika lösningar som passar våra kunder. Vårt internationella varumärke står för praktiska produkter som imponerar med maximal ekonomisk användning och optimala rengöringsresultat. Ingenjörerna hos Miele Professional investerar mycket tid och energi i att utveckla innovativa maskinfunktioner som underlättar ditt dagliga arbete. Förutom perfekta rengöringsresultat garanterar till exempel disksystemet med färskvatten en hög hygienstandard vid samtidig diskning på två nivåer.