Miele kampanj tankdiskmaskin PG8166

Kampanjpris

Tankdiskmaskin PG 8166

Kvalitet och tillförlitlighet – till ett bra pris.

Läs mer om PG 8166

Kundfördelar

Effektiv och ekonomisk

Tankdiskmaskinerna från Miele Professional är både effektiva och ekonomiska. Användningen av vatten, energi och diskmedel är redan i standardprogrammen väldigt sparsam och i Eco-programmet minskas användningen avsevärt. Den framstående konstruktionen gör maskinerna extra energieffektiva och långlivade.

Perfekta diskresultat för alla lägen

De nya tank-diskmaskinerna från Miele Professional har särskilda program för alla typer av diskgods och olika grader av smuts. Alla viktiga parametrar (som exempelvis tid, temperatur och spoltryck) är förinställda från fabrik och går även att anpassa individuellt. På så vis kan man diska både champagneglas och tallrikar med intorkade matrester på samma utmärkta och skonsamma sätt.

Enkelt och bekvämt

På snabbare program visar bara touch-displayen relevanta symboler och information. Programmen som används mest väljer du enkelt genom att bara trycka på en knapp. Du kan följa hur långt programmet har gått och status för maskinen tack vare de olika färgerna i displayen.

Olika doseringsvarianter

Oavsett hur det ser ut  på uppställningsplatsen så är tankdiskmaskinerna förberedda för en optimal dosering. Det finns utrustningsvarianter med interna doseringspumpar samt suglansar för externa behållare. Det finns med integrerade behållare och doseringspumpar om det inte skulle finnas plats för externa behållare.

Produktöversikt

PG 8166 - UNIVERSAL

  • Kortaste programmet: 55 sekunder

  • Max. kapacitet: 1 188 tallrikar per timme

  • Finns även med integrerad vattenavhärdare

Kampanjfolder

Kampanjfolder

Läs mer i kampanjfoldern.

Kampanjfolder