Spa, Wellness & Fitness

Lösningar för Spa, Wellness & Fitness

Perfekt vårdad tvätt för en känsla av välmående

Skäm bort dina gäster med mjuk frottétvätt

Vare sig det handlar om badrock eller bastuhandduk: Frottétvätt måste vara mjuk och lukta gott. Textilier har alltid en viktig materiell, emotionell eller representativ betydelse. Av detta skäl har skonsam textilvård en mycket viktig plats hos Miele Professional. Många av våra innovationer har som mål att bibehålla värdet hos dina textilier maximalt. Det mest kända exemplet är nog Mieles skontrumma. Tack vare denna patenterade uppfinning behandlar våra tvättmaskiner och torktumlare din tvätt särskilt materialskonande.

Mera om ”Perfekt vårdad tvätt för en känsla av välmående”

Referenser

En legend vid Brandenburger Tor

Hotell Adlon erbjuder toppkvalitet både vad gäller utrustning och service. Perfekt utformning och dekor av rum och ytterområden är lika viktigt som professionell service dygnet runt och, om man så önskar, en privat butler. Hotellets kulinariska värld erbjuder fulländad matlagningskonst, från den utsökta frukosten via de egna bakverken till gourmetmåltiden i restaurang Lorenz Adlon.

Mera om ”En legend vid Brandenburger Tor”

Njutningar i söderns sol

Rent välmående i mystisk atmosfär: För inte alltför länge sedan var många invånare i Saint-Tropez bergfast övertygade om att det fanns spöken här. Efter att den siste ägaren dött, och det lilla tåget som körde husets gäster genom pinjeskogen i närheten hade gjort sin sista tur, försvann gångna tiders lyxliv i det ensamma lilla slottet på kullen ovanför byn.

Mera om ”Njutningar i söderns sol”

En bakgrund som får dig att tappa andan

En egen semestervärld för sig: På Ebner's Waldhof kan man uppleva den behagliga känslan av personlig omsorg i kombination med ett innehållsrikt utbud. Så gott som obegränsade fritidsaktiviteter erbjuds av en egen driving range med golfskola, badstranden med en äng där man kan sola, solterrassen och det attraktiva spa-området med behandlingar för välmående, skönhet och hälsa.

Mera om ”En bakgrund som får dig att tappa andan”