Vi finns där för dig

Miele Service

Även när det gäller service så står Miele Professional för en kompromisslös toppkvalitet. Detta märks genom hela processkedjan, från leverans till underhåll och reparation av produkterna.

En servicetjänst är så mycket mer än bara reparation!

Våra rikstäckande nätverk av serviceverkstäder samt Mieles egna tekniker står till ditt förfogande när du behöver hjälp.

I samband med leveransen blir du kontaktad av oss och får hjälp med en optimal idrifttagning av maskinerna. Med våra förmånliga underhålls- och serviceavtal säkerställer vi en hög driftsäkerhet. Även maskinvärdet bibehålls och bidrar därmed till en säker investering.

Tillgänglighet reservdelar

Tack vare den kända Miele kvaliteten “Made in Germany” får våra kunder produkter med lång livslängd och tillgänglighet av tillbehör på upp till 15 år – även när produkterna har utgått ur sortimentet.

Planeringstjänster

Miele Professional hjälper till med all projekthantering kring ditt byggprojekt. I planeringsarbetet ingår allt från den första skissen till utförandet. Under detta tar vi förutom de egna produkterna även alla andra nödvändiga produkter i beaktande.

Underhåll och tjänster

Regelbundna kontroller och förebyggande underhåll ökar driftsäkerheten och gör att onödiga reparationer undviks. Satsa på en regelbunden professionell skötsel och översyn av dina maskiner. Kontakta oss gärna för mer information.

Finansiering

Miele Professional gör det lätt att införskaffa produkter. Ni avgör vad som är bäst för er: köpa, delbetala eller hyra. Om du vill infattar detta även allt underhåll och alla reservdelar. På så sätt kan du redan idag njuta av Mieles berömda kvalitet utan att behöva kompromissa.

Läs mer