Restauranger

Lösningar för Restauranger

De perfekta redskapen för din arbetsvardag

Verkligen strålande prestationer

Prickfria diskresultat ska vara en självklarhet inom restaurangbranschen. Disk- och tvättmaskiner från Miele Professional garanterar bästa resultat till små kostnader. Snabbt och hygieniskt.
Mieles professionella diskmaskiner med tanksystem arbetar särskilt snabbt och ekonomiskt, och är alltid klara för drift. Korta programtider och enkel hantering möjliggör hög omsättning av disk. De är den perfekta lösningen för hotell och restauranger när det gäller att uppnå grundliga diskresultat särskilt snabbt.
Rena dukar och servetter är ett kännetecken på en välskött restaurang. Optimal tvätt och perfekt finish är avgörande förutsättningar för ett välskött mottagande av gäster i restauranger. Maskiner med en kapacitet som passar varje behov garanterar bästa möjliga ekonomi.

Mera om ”De perfekta redskapen för din arbetsvardag”

Referenser

Komfortadress i den gröna trädgården

I Rackmers Hof bjuder bekväma sviter in till en avslappnad och njutningsfull vistelse när som helst under året. På den egna terrassen kan gästen njuta av den vackra fruktträdgården och lugnet i den lilla öns by med ett glas vin i solskenet. Den historiska gården har renoverats i grunden och utökats med nya byggnader, så att det skapas förutsättningar för en ojämförlig ösemester i hjärtat av Föhr.

Mera om ”Komfortadress i den gröna trädgården”

En bakgrund som får dig att tappa andan

En egen semestervärld för sig: På Ebner's Waldhof kan man uppleva den behagliga känslan av personlig omsorg i kombination med ett innehållsrikt utbud. Så gott som obegränsade fritidsaktiviteter erbjuds av en egen driving range med golfskola, badstranden med en äng där man kan sola, solterrassen och det attraktiva spa-området med behandlingar för välmående, skönhet och hälsa.

Mera om ”En bakgrund som får dig att tappa andan”

En legend vid Brandenburger Tor

Hotell Adlon erbjuder toppkvalitet både vad gäller utrustning och service. Perfekt utformning och dekor av rum och ytterområden är lika viktigt som professionell service dygnet runt och, om man så önskar, en privat butler. Hotellets kulinariska värld erbjuder fulländad matlagningskonst, från den utsökta frukosten via de egna bakverken till gourmetmåltiden i restaurang Lorenz Adlon.

Mera om ”En legend vid Brandenburger Tor”