Professionell Disk

Lösningar för Professionell Disk

 Säker användning

Överensstämmer med maskinriktlinjen

Maskindirektivet (2006/42/EG) definierar omfattande säkerhetsföreskrifter för kommersiella maskiner. De ska säkerställa att operatörer har ett omfattande skydd i sitt dagliga arbete. Alla maskiner från Miele Professional motsvarar fullständigt kraven i detta viktiga direktiv.

Robust och med lång livslängd

Kvalitet som man kan lita på

En krävande arbetsvardag behöver produkter som man alltid kan lita på till 100 %. För att kunna garantera denna pålitlighet genomgår alla maskiner från Miele Professional omfattande kvalitetstester och en ytterst noggrann slutkontroll. 
De kontinuerliga och stränga kvalitetstesterna är en viktig del av de höga krav på kvalitet som Miele Professional ställer på sig själv. För att ha så stor kontroll som möjligt över produktionen framställs de viktigaste maskinkomponenterna direkt inom företaget. Resultatet är en ovanligt djupgående tillverkningsprocess: Metallgjutning, framställning av plaster, utveckling av motorer och elektronikproduktion – alla dessa produktionssteg finns hos Miele, något som betyder att vi har ett fast grepp om kvaliteten på alla områden.

Finansieringstjänster

Skräddarsydda erbjudanden

Med kommersiella produkter från Miele Professional får du vinst redan från början. Vid sidan av kraftfulla maskiner med innovativ teknik erbjuder Miele omfattande service- och rådgivningstjänster, bland annat attraktiva finansieringserbjudanden. Vare sig det gäller finansiering, leasing eller hyra: Med våra flexibla och anpassningsbara finansieringsmöjligheter kan också du snart utnyttja Mieles omtalade kvalitet.

Perfekta helhetslösningar

Tillbehör för optimala arbetsförlopp

Mera om ”Perfekta helhetslösningar”

Perfekt hållbarhet

Enastående effektivitet och ekonomi

Högsta prestanda och utmärkt effektivitet och ekonomi – kombinationen av motsatser är en typisk egenskap för systemlösningar från Miele Professional. Våra produkter är också utrustade med den nyaste tekniken Våra produkter och processer utmärker sig med låg vatten- och elförbrukning och med speciellt utvecklade program som ger toppklassiga rengöringsresultat, samtidigt som diskgodset rengörs skonsamt. Dessutom arbetar de ekonomiskt: Tack vare sin höga kvalitet vad gäller material och konstruktion har produkterna en lång livslängd.

Mera om ”Perfekt hållbarhet”