Mieles nya diskmaskiner med färskvattensystem

Mieles nya diskmaskiner med färskvattensystem

Nu med komfort-utrustning

Upptäck våra nya diskmaskiner med färskvattensystem och komfort-utrustning för säkra och hygieniska processer.

Till produkterna

Produktfördelar

Dry+

På bara åtta minuter mer torkar till och med plastdelar i maskinen. Du behöver inte längre torka disken för hand utan kan plocka undan den direkt eller använda den. Dry+ tekniken gör att fuktig och varm ånga dras ut och ny rumsluft tillförs. Det ger korta programtider och torr disk.

Integrerad doseringspump

Den integrerade doseringspumpen doserar helautomatiskt rätt mängd diskmedel för varje diskprogram. Doseringspumpen sitter diskret i sockeln och du behöver därför inte använda en extern modul. Perfekt i mindre utrymmen eftersom det sparar mer plats.

Glänsande resultat i en handvändning

Är korta programtider och glänsande resultat en prioriterat för dig? Då är diskmaskinerna från Miele Professional det perfekta valet. Anslutningar för varmvatten och 3-fas växelström, intelligent diskteknik och en kraftfull cirkulationspump möjliggör de bästa programtiderna och ger optimala diskresultat.

Högsta hygieniska säkerhet

Diskmaskinerna med färskvattensystem byter vatten efter varje diskmoment. Diskningen avslutas med en slutsköljning med en temperatur direkt anpassad till diskgodset. Det leder till perfekta diskresultat och en mycket hög hygienstandard som tydligt överträffar de vanliga kraven på professionella diskmaskiner.

Sparsam och effektiv

Spar pengar och är skonsamma mot miljön - diskmaskiner från Miele Professional imponerar med låga förbrukningsvärden och maximal effektivitet. Redan i produktionen av maskinerna ser man till att diskresultaten inte blir påverkade av återanvänt material och att inte mer än absolut nödvändig mängd vatten, energi och diskmedel behöver användas.

Perfekta resultat på alla nivåer

Diskmaskiner från Miele Professional möjliggör användning av diskkorgar med måtten 500 x 500 mm på två plan. En förutsättning är att maskiner som tillval utrustas med lavetter i rostfritt stål för överkorgen. På det nedre planet fungerar den medföljande korgen som lavett. Tack vare tre spolarmar uppnås perfekta diskresultat på båda nivåerna.

Produktöversikt

PG 8096

Med korta programtider och optimala torkningsresultat är PG 8096 en riktig stöttepelare vid mycket disk. Olika typer av diskgods får plats på de båda nivåerna och kan snabbt användas igen.

Se produkterna

PG 8099

Om du har höga krav på hygien, komfort och perfekta torkningsresultat så är PG 8099 rätt val för dig. När diskprogrammet är klart öppnas luckan automatiskt för att visa att du kan använda diskgodset igen.

Se produkterna

DOS-varianter

Den integrerade doseringspumpen doserar helautomatiskt rätt mängd flytande diskmedel – för perfekta diskresultat. Det är en platssparande lösning som sparar pengar och underlättar användningen.

Se produkterna

Tillbehör och diskmedel

ProCare Shine diskmedel

ProCare Shine diskmedel och spolglans är framtagna för användning i Miele Professional diskmaskiner.
Den noggrant anpassade formeln bidrar till effektiva diskprocesser och långlivade maskiner.

Till produkterna

Mångsidigt tillbehör

Det breda utbudet av korgar och insatser gör att du kan diska många olika typer av diskgods. Till ett optimalt diskresultat bidrar också tillbehöret för en enkel behandling av vattnet. Dessutom kan de monteras underbyggda för att passa alla olika typer av miljöer.

Se tillbehören

Broschyrer

Aktuella broschyrer

Här hittar du aktuellt material kring Mieles färskvattendiskmaskiner.

Broschyr

Kontakt

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver mer information om våra produkter?

Använd vårt kontaktformulär, skicka ett email eller ring oss.

Till kontaktformuläretHitta återförsäljare