Hotell, värdshus, Bed & Breakfast

Lösningar för Hotell, värdshus, Bed & Breakfast

Perfekt uppvisning

Alltid välskött tvätt och skinande rent porslin

Tvätta, torka, mangla – optimal rengöring och perfekt finish är avgörande förutsättningar för välskött gästfrihet i hotell och pensionat, precis som skinande rent porslin och glänsande glas. Professionell service för nöjda gäster: På hotellet börjar välmåendet med behagliga sängkläder och härligt mjuka frottéhanddukar i badrum och spa-områden. Det ställer höga krav på rengöring och skötsel av tvätten, något som går att åstadkomma på ett optimalt sätt med ett eget tvätteri. Mieles diskmaskiner sörjer för strålande ögonblick vid trerättersmenyn eller ett trevligt glas vin i baren. Maskiner med en kapacitet som passar varje behov, kompletterade med optimalt anpassade disk- och tvättmedel, garanterar bästa möjliga ekonomi. Mieles professionella tvättmaskiner och diskmaskiner är anpassade till det verkliga behovet hos små eller stora företag och är en ekonomisk lösning för den hotellägare som tänker på framtiden.

Mera om ”Perfekt uppvisning”

Referenser

En legend vid Brandenburger Tor

Hotell Adlon erbjuder toppkvalitet både vad gäller utrustning och service. Perfekt utformning och dekor av rum och ytterområden är lika viktigt som professionell service dygnet runt och, om man så önskar, en privat butler. Hotellets kulinariska värld erbjuder fulländad matlagningskonst, från den utsökta frukosten via de egna bakverken till gourmetmåltiden i restaurang Lorenz Adlon.

Mera om ”En legend vid Brandenburger Tor”

Njutningar i söderns sol

Rent välmående i mystisk atmosfär: För inte alltför länge sedan var många invånare i Saint-Tropez bergfast övertygade om att det fanns spöken här. Efter att den siste ägaren dött, och det lilla tåget som körde husets gäster genom pinjeskogen i närheten hade gjort sin sista tur, försvann gångna tiders lyxliv i det ensamma lilla slottet på kullen ovanför byn.

Mera om ”Njutningar i söderns sol”

En bakgrund som får dig att tappa andan

En egen semestervärld för sig: På Ebner's Waldhof kan man uppleva den behagliga känslan av personlig omsorg i kombination med ett innehållsrikt utbud. Så gott som obegränsade fritidsaktiviteter erbjuds av en egen driving range med golfskola, badstranden med en äng där man kan sola, solterrassen och det attraktiva spa-området med behandlingar för välmående, skönhet och hälsa.

Mera om ”En bakgrund som får dig att tappa andan”