Professionell luftreningsteknik

StartsidaProdukterLuftreningsteknik

Maximal filtrering, minimal ljudnivå

Med Miele AirControl kan vi leva och arbeta tillsammans i en ren och hälsosam miljö. Våra kraftfulla luftrenare ger ett maximalt skydd mot virus, bakterier, svampar och andra skadliga partiklar. De filtrerar nämligen luften i ett femdelat filtersystem inklusive ett högeffektivt filter HEPA H14. En smidig, tyst och pålitlig luftrenare som kan användas i offentliga miljöer med 100 % bekvämlighet.

Produktnyheter

Miele Professional står för innovation. Kolla in våra senaste produktnyheter och hitta en passande lösning för just dina behov.

Varför luftreningsteknik från Miele Professional?

Högpresterande 

Bara ren luft

Med luftrenare från Miele Professional får du ett komplett system för de högsta krav på ren luft. Mieles produkter i modern design kan användas inom många olika områden som skolor, förskolor, kontor, hotell, restauranger, läkarmottagningar och äldreboenden.
En stark partner 

Typiskt Miele – även när det gäller service

Miele Professional sätter standarden, även när det gäller service. Det är ingen slump att Miles service år efter år får toppnoteringar för utmärkta tjänster.
Finansieringstjänster 

Individuellt anpassade erbjudanden 

Med maskiner och tillbehör från Miele Professional säkrar du din investering redan från planeringsstadiet. Mieles service- och rådgivningstjänster kan vid förfrågan även innefatta attraktiva finansiella tjänster.
Kunskap för perfekta resultat 

Innovationer på högsta nivå

I mer än 120 år har Miele Professional utvecklat högkvalitativa rengöringssystem för olika krav. Under den här tiden har vi utvecklats till en globalt ledande tillverkare, inte bara tack vare vårt absoluta krav på kvalitet.
Perfekt hållbarhet 

Utmärkt effektivitet och ekonomi 

Högsta prestanda och utmärkt effektivitet och ekonomi – kombinationen av motsatser är en typisk egenskap för systemlösningar från Miele Professional.