Profesionella luftrenare

Enkel, tyst och pålitlig: Professionella luftrenare ger ren luft och maximal säkerhet.

Mer om luftrenare

Högpresterande 

Bara ren luft

Med luftrenare från Miele Professional får du ett komplett system för de högsta krav på ren luft. Mieles produkter i modern design kan användas inom många olika områden som skolor, förskolor, kontor, hotell, restauranger, läkarmottagningar och äldreboenden.

Högpresterande 

Med luftrenare från Miele Professional får du ett komplett system för de högsta krav på ren luft. Mieles produkter i modern design kan användas inom många olika områden som skolor, förskolor, kontor, hotell, restauranger, läkarmottagningar och äldreboenden. För optimala resultat vid effektiv luftrengöring har vi arbetat tillsammans med experter inom området och följt befintliga rekommendationer.
En stark partner 

Typiskt Miele – även när det gäller service

Miele Professional sätter standarden, även när det gäller service. Det är ingen slump att Miles service år efter år får toppnoteringar för utmärkta tjänster.

En stark partner 

Miele Professional sätter standarden, även när det gäller service. Det är ingen slump att Mieles service år efter år får toppnoteringar för utmärkta tjänster. Vi har ett stort serviceområde och kan därmed garantera att teknikerna är på plats inom 24 timmar. Tack vare materialet som tas med kan dessutom 90 % av servicefallen åtgärdas direkt vid det första besöket. Om det saknas reservdelar finns de vanligen på plats nästa dag. Med olika serviceavtal med behovsanpassade underhålls- och reparationsavtal förebygger Miele fel och ser till att maskinerna behåller sitt värde längre. 
Finansieringstjänster 

Individuellt anpassade erbjudanden 

Med maskiner och tillbehör från Miele Professional säkrar du din investering redan från planeringsstadiet. Mieles service- och rådgivningstjänster kan vid förfrågan även innefatta attraktiva finansiella tjänster.

Finansieringstjänster 

Med maskiner och tillbehör från Miele Professional säkrar du din investering redan från planeringsstadiet. Mieles service- och rådgivningstjänster kan på förfrågan även innefatta attraktiva finansiella tjänster. Finansiering, leasing eller uthyrning: med våra skräddarsydda och flexibelt anpassningsbara finansieringsalternativ kan även du ta del av Mieles kända kvalitet.
Kunskap för perfekta resultat 

Innovationer på högsta nivå

I mer än 120 år har Miele Professional utvecklat högkvalitativa rengöringssystem för olika krav. Under den här tiden har vi utvecklats till en globalt ledande tillverkare, inte bara tack vare vårt absoluta krav på kvalitet.

Kunskap för perfekta resultat 

I över 120 år har Miele Professional utvecklat högkvalitativa rengöringssystem för olika krav. Under den här tiden har vi utvecklats till en globalt ledande tillverkare, inte bara tack vare vårt absoluta krav på kvalitet. Vi har också vår innovativa styrka att tacka för vårt goda rykte. Även i framtiden kommer ingenjörerna på Miele Professional att lägga ned mycket tid och energi på förbättringar och nyutvecklingar som leder framåt för hela luftrengöringstekniken – till nytta för användarna.
Perfekt hållbarhet 

Utmärkt effektivitet och ekonomi 

Högsta prestanda och utmärkt effektivitet och ekonomi – kombinationen av motsatser är en typisk egenskap för systemlösningar från Miele Professional.

Perfekt hållbarhet 

Högsta prestanda och utmärkt effektivitet och ekonomi – kombinationen av motsatser är en typisk egenskap för systemlösningar från Miele Professional. Våra produkter är självklart utrustade med den senaste tekniken och material av högsta kvalitet för en optimal prestanda.