PT 8303 SL [PTB Plus EL IGS] - Höjdpunkter

Visa produkt
Textlist med klartext på landets språk

Klart och tydligt

Manöverpanelen visar översiktligt uppställda programnamn i klartext på det språk som ställts in. Efter val av ett program med ett stort väljarvred visas annan relevant information på displayen, t.ex. programmets användningsområde eller återstående programtid.
Låga driftkostnader

Sparsam och effektiv

Spara pengar och tvätta miljövänligt. Tvätterimaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga driftkostnader och är kända för sin maximala effektivitet. Redan under produktutvecklingen är högsta prioritet att optimala tvättresultat ska uppnås med återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och tvättmedel.
Intelligent torkning av tvätt

Perfekta torkresultat

För att förhindra att tvätten rullas ihop växlar torktumlarstyrningen trummans riktning i definierade intervall. På så sätt torkar tvätten skrynkelfritt, jämnt och skonsamt. Den intelligenta torktekniken uppnår särskilt bra resultat för stora textilier.
SlimLine-design

Smal konstruktion för trånga utrymmen

För den här högpresterande torktumlaren hittar du alltid en plats: SlimLine-torktumlarna från Miele Professional har trots hög kapciteten en bredd på endast 711 mm. Förutom att de är enkla att transportera, är de också lättplacerade i trånga utrymmen.
Exklusivt hos Miele
PerfectDry-system

Torkning – på pricken exakt

PerfectDry-systemet mäter kontinuerligt tvättens restfukt och ger därigenom exakta torkresultat – till och med vid väldigt olika vattenkvaliteter. Systemet mäter nämligen också vattnets ledningsförmåga och anpassar torkprocessen till dess viktiga påverkan. Den förinställda restfukten uppnås på pricken exakt, alltför stark eller för dålig torkning undviks.
Korta programtider

Snabbt och effektivt

Är kortare programtider viktigast för dig? Då är professionella  tvättmaskinerna och torktumlare från Miele Professional, valet för dig: Tack vare kommersiell teknik i toppklass är tvätten klar efter kortast tänkbara tid