PFD 101 - Höjdpunkter

Visa produkt
Testad hygien 

Effektiv mot virus – vetenskapligt bevisat 

Enligt certifieringen av InFluenc_H (Institute for Integrative Hygiene and Virology)* tar diskning med diskmaskiner i modellserien PFD 10x bort virus som corona-, influensa- och norovirus i programmen Intensiv och Hygien. I programmen Kort och Universal avlägsnas virus (inte hepatit-B), även från disk som är svår att få ren. Detta vid användning av Mieles diskmedel ProCare Shine 11 OB och 12 GC.Metodbeskrivning hittar du under följande länk: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/PFD10x_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2021-11-25.pdf
Disksystem för färskvatten

Högsta hygieniska säkerhet

Diskmaskinerna med ett disksystem för färskvatten genomför ett vattenbyte efter varje diskfas. Som avslutning genomförs en grundlig eftersköljning med en temperatur anpassad till diskgodset. Detta förfarande garanterar perfekta diskresultat och en mycket hög hygienstandard som tydligt överträffar de vanliga kraven på professionella diskmaskiner.
AutoOpen-torkningsstöd

För snabb torkning av disken

Även mer svårtorkad disk som plast kan torkas innan den tas ut. Tack vare den automatiska lucköppningen i slutet av diskprogrammet startar torkprocessen automatiskt, utan att du behöver göra något manuellt.
Professionell användning

Diskproffs för dagliga berg av disk

Överallt där mycket disk ska tas om hand är ProfiLine-diskmaskiner den optimala lösningen. De diskar snabbt och grundligt stora mängder disk efter lunchraster, möten och evenemang. Men även i privata hushåll med mycket disk är ProfiLine-diskmaskiner perfekta.