PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] - Prestanda

Visa produkt
Elektronisk obalansövervakning

Centrifugering på professionell nivå

Tvättmaskinens höga centrifugeringshastighet förkortar tvättiden och bidrar dessutom till en snabb torkning efteråt. Här garanterar den elektroniska obalansövervakningen att tillförlitliga, optimala restfuktvärden uppnås vid slutet av varje centrifugering. Dessutom minskar den belastningen på dämpningssystem och trumlager – och förlänger därmed tvättmaskinens livslängd.
Intervallcentrifugering

Intelligent centrifugering

Särskilt vid tvätt av textilier som inte släpper igenom vatten finns risk för att det uppstår vattenfickor. Intervallcentrifugeringen är anpassad till sådana textilier och förhindrar oönskade vattenfickor. På så sätt blir det möjligt med optimala tvättresultat varje gång.
Höga centrifugeringsvarvtal

Intensiv dränering för hög energieffektivitet

Den exceptionella kvaliteten på Miele tvättmaskiner gör att en centrifugering med en mycket hög g-faktor är möjlig. Den fukt som är kvar i tvätten efter programmet kan på så sätt reduceras till ett minimum vilket gör att värdefull energi sparas när tvätten sedan ska torkas.
Korta programtider

Snabbt och effektivt

Är kortare programtider viktigast för dig? Då är professionella  tvättmaskinerna och torktumlare från Miele Professional, valet för dig: Tack vare kommersiell teknik i toppklass är tvätten klar efter kortast tänkbara tid