PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] - Användarkomfort

Visa produkt
Användarvägledning på olika språk

Enkelt och begripligt

För att det inte uppstår missförstånd kan användaren välja det föredragna språket bland olika språkalternativ. Alla displayvisningar sker på detta språk, så att användarsäkerheten ska bli så stor som möjligt.
Senare start, upp till 24 tim.

Textilvård enligt tidsschema

Med senare start kan du upp till 24 timmar i förväg bestämma när det valda programmet ska starta. Detta är särskilt fördelaktigt om programtiden t.ex. ska vara avslutad när en ny arbetsdag börjar.
Flexibel enkelhet

Användarvänlig

Med flexibla användarkoncept möjliggör Profitronic L Vario-styrningen en perfekt anpassning till individuella kundkrav inom professionell textilvård, exempelvis vård/omsorg, snabbmatsrestauranger, fastighetstvätt etc. – både vid tvätt och torkning
Exklusivt hos Miele
Patenterad doseringsadapter för flytande medel*Patent: EP 1 835 063 B1

Optimal dosering

Upp till 6 tvättmedelspumpar kan anslutas för en bekväm och ekonomisk tvättmedelsdosering. Om ett tvättmedel har tagit slut kan detta visas på tvättmaskinens display. Tillförsel sker med en patenterad doseringsmodul 1. De olika tvättmedlen tillförs genom separata doseringskanaler i en balk d.v.s. inte med slangar som kan börja läcka.
Programmerbar tvättmaskinsstyrning

Större flexibilitet

En särskild fördel med den programmerbara styrningen är den omfattande anpassningen till det aktuella användningsområdet. Individuella program kan skapas och sparas. Redan existerande program kan också anpassas vad gäller tvättparametrar. Det gör att de särskilda kraven på tvättbearbetningen kan uppfyllas optimalt.