PWM 908 [EL DV] - Prestanda

Visa produkt
3-dimensionell obalansövervakning

Centrifugering på professionell nivå

Den tredimensionella obalansövervakningen garanterar tillförlitliga stabila restfuktvärden. Dessutom minskar den belastningen på dämpningssystem och trumlager – och förlänger därmed tvättmaskinens livslängd.
Höga centrifugeringsvarvtal

Intensiv dränering för hög energieffektivitet

Den exceptionella kvaliteten på Miele tvättmaskiner gör att en centrifugering med en mycket hög g-faktor är möjlig. Den fukt som är kvar i tvätten efter programmet kan på så sätt reduceras till ett minimum vilket gör att värdefull energi sparas när tvätten sedan ska torkas.
Exklusivt hos Miele
Skontrumma med perforerad trumbakvägg

Perfekta tvättresultat

Den patenterade skontrumman från Miele har med sin ytstruktur alltid varit en måttstock för en mycket skonsam textilvård. Nu har den blivit ännu bättre: Exakt placerade öppningar i trumbakväggen ger en ännu snabbare genomfuktning av tvätten. På så sätt uppnås perfekta tvättresultat med låg restfuktighet på kort tid.
EcoSpeed – patenterad tvättrytm*Europeiskt patent: EP 1354997 B1

Tvättmekanik och vattenförbrukning i ny balans

En optimerad trumrytm är utmärkande för tvättprocessen EcoSpeed. Vid lågt varvtal tar trumvalkarna med sig mycket vatten, vilket fuktar tvätten intensivt från ovan. Med ett gradvis stigande varvtal lägger sig tvätten mot trumväggen. Den förstärkta tvättmekaniken möjliggör en intensiv rengöringseffekt med mindre vattenförbrukning.
Effektiv trumvalksteknik

Bästa resultat

De unika trumvalkarna i skontrumman tar med vattnet hela vägen upp under tvättningen. På så sätt genomfuktas textilierna längre och intensivare. Textilierna genomfuktas därmed optimalt även vid reducerad vattenanvändning, vilket leder till ett mycket bra tvättresultat.
Korta programtider

Snabbt och effektivt

Är kortare programtider viktigast för dig? Då är professionella  tvättmaskinerna och torktumlare från Miele Professional, valet för dig: Tack vare kommersiell teknik i toppklass är tvätten klar efter kortast tänkbara tid