PWM 908 [EL DV] - Effektivitet och hållbarhet

Visa produkt
Låga driftkostnader

Sparsam och effektiv

Spara pengar och tvätta miljövänligt: Tvätterimaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga driftkostnader och är kända för sin maximala effektivitet. Redan under produktutvecklingen är det högsta prioritet: Optimala tvättresultat ska uppnås med återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och tvättmedel.
Effekttoppsbrytare

Strömtoppar undviks

Med en omfattande energihantering blir energikostnaderna mycket lägre vid drift. Effekttoppsbrytaren gör det möjligt att ansluta tvättmaskiner, torktumlare och manglar till ett intelligent energihanteringssystem (beroende på modell krävs ytterligare tillbehör för att ansluta till systemet för effekttoppsbrytning
Högt maskinnyttjande genom processoptimering

Tvätta fler tvättar på kortare tid

Deras enastående programtid gör tvättmaskinerna från Miele till en lönsam investering för professionella användare. Tack vare kraftfull tvätteknik och anslutningar för starkström och varmvatten blir tvätten ordentligt ren på kort tid. Maskinen är därefter snabbt redo för nästa tvätt. På detta sätt är ett högt maskinnyttjande möjligt – och ger därmed snabbt valuta för pengarna.