PG 8059 U [MK HYGIENE] - Prestanda

Visa produkt
AutoOpen-torkningsstöd

För snabb torkning av disken

Även mer svårtorkad disk som plast kan torkas innan den tas ut. Tack vare den automatiska lucköppningen i slutet av diskprogrammet startar torkprocessen automatiskt, utan att du behöver göra något manuellt.
Perfect GlassCare

Perfekt glans

Mjukt vatten är visserligen bra för rengöringen, men det är aggressivt mot glas. I programmet för glas hos diskmaskinerna från Miele Professional används därför Perfect GlassCare. Tekniken anpassar vattenhårdheten exakt, så att alla glas blir grundligt och samtidigt skonsamt diskade.
Ändringsbara programparametrar

Flexibla inställningar

För bästa diskresultat och hygienprestation kan olika programparametrar, till exempel temperatur, hålltid och vattenmängd, anpassas exakt efter förutsättningarna och kraven på uppställningsplatsen. Dessutom kan även programnamnen anpassas individuellt (modeller med styrningen M Touch Flex).
Mycket korta programtider

Strålande resultat i en handvändning

Är mycket korta programtider och strålande resultat det viktigaste för dig? Då är diskmaskiner från Miele Professional ett perfekt val för dig: Anslutningar för varmvatten och växelström, intelligent diskteknik och en kraftfull värmepump möjliggör de bästa programtiderna och optimala diskresultat. Utnyttja de många innovativa utrustningsdetaljerna som på kort tid får din disk att glänsa, dag efter dag.