PG 8059 U [MK HYGIENE] - Effektivitet och hållbarhet

Visa produkt
Integrerad vattenavhärdare

Alltid optimal vattenhårdhet

Den inbyggda avhärdaren levererar alltid vatten med en optimal hårdhetsgrad. Användning av mjukt vatten gör det möjligt med sparsam användning av diskmedel och ökar maskinens livslängd. Hårdhetsgraden ställs in manuellt, beroende på vattenkvaliteten på uppställningsplatsen.
Låga förbrukningsvärden

Ekonomisk

Spara på ett miljövänligt sätt: Diskmaskiner från Miele Professional övertygar med mycket låga förbrukningsvärden och är kända för sin maximala effektivitet. Redan vid produktutvecklingen gäller målsättningen: optimala diskresultat ska uppnås med användning av återvinningsbara material, och inte mer än den absolut nödvändiga mängden vatten, energi och rengöringsmedel.
Anslutning för doseringsmodul för spolglans

Dosering av flytande spolglans som tillval

För bekväm, ekonomisk användning av spolglans kan man ansluta en doseringsmodul som tillval. Du får optimala tvättresultat genom en dosering som är på pricken exakt. Dessutom förenklar den automatiska doseringen av flytande tvättmedel hanteringen.
Anslutning för doseringsmodul för diskmedel

Dosering av flytande diskmedel som tillval

För smidig och ekonomisk användning av flytande diskmedel kan en doseringsmodul för flytande medel anslutas. Den exakta doseringen ger optimala rengöringsresultat. Dessutom underlättar den automatiska doseringen användningen av diskmaskinen.