Företagets värderingar

”Immer besser”.

Sedan 114 år har vi varit trogna vår företagsfilosofi. ”Immer besser” är tyska och betyder alltid bättre, ett motto som har lagt grunden till att säkerställa Mieles höga kvalitetsstandard och att göra Miele till ett av världens starkaste tyska varumärken inom vitvaruindustrin.

En mängd innovationer har sitt ursprung i Mieles utvecklingsavdelning. Varje dag ägnar sig våra ingenjörer åt att göra våra produkter allt bättre och att finna nya lösningar. Helt enkelt för att göra våra kunders tillvaro ännu bekvämare.

Miele tillverkar diskmaskiner med krav på högsta kvalitet. Våra diskmaskiner utvecklas och testas för att klara minst 7 500 diskomgångar. Det motsvarar cirka 20 års daglig användning i ett hushåll. Ingen annan tillverkare ställer så höga kvalitetskrav på sina diskmaskiner. Vårt fokus ligger inte bara på de inre egenskaperna som bästa funktionalitet och tillförlitlighet utan också på de yttre egenskaperna, på designen.

”Immer besser” är därmed inte bara en ledande tanke utan snarare ett kvalitetslöfte gällande våra produkter och därmed också till våra kunder. När allt kommer omkring vill vi ge dig den goda känslan av att ha fattat rätt beslut vid köpet av en Mieleprodukt.