Digital kockrådgivning från köket

Vill du få tips och råd om hur du använder dina Miele-produkter i köket? Eller har funderingar på att köpa köksprodukter men vill veta mer hur de verkligen fungerar?

Boka in dig på en video-rådgivning med vår kock Fredrik Lindh som kan svara på dina frågor och samtidigt visa olika funktioner i vårt aktiva kök.

Rådgivningarna är 30 minuter långa, och efter din bokning blir du kontaktad av oss för att bestämma vilken applikation vi ska använda, WhatsApp, FaceTime eller Teams.

Miele erbjuder Digital rådgivning ånga

Matlagning med ånga

Hur fungerar det att laga mat med ånga? Vad kan jag göra med min ångugn? Svaren på dessa frågor och mycket mer får du av Fredrik under denna halvtimme. Passa på att ställa dina frågor till vår kock som visar och svarar direkt ifrån köket.

Läs mer
Video-rådgivning av Mieles kock kring sous-vide

Matlagning sous-vide

Har du en ångugn och vakuumförpackare hemma, eller funderar på att köpa dessa produkter och vill vet mer om hur sous-vide-tillagning fungerar? Boka in en video-rådgivning med Fredrik som kommer visa hur det fungerar samt ge värdefulla tips och råd. Passa även på att ställa alla dina frågor och få expert-svar.

Läs mer
Miele videorådgivning matlagning på häll

Matlagning med Mieles hällar

Induktion, Full surface, PowerFlex - vill du veta mer om de olika funktionerna på Mieles hällar samt hur du kan utnyttja deras fulla potential? Boka in en video-rådgivning med vår kock Fredrik som visar olika smarta lösningar för en enkel och smidig användning.

Läs mer
Miele video-rådgivning No waste-tema

Matlagning No waste

Är du intresserad av hur du tar tillvara på dina överblivna rester och hur du enkelt kan förvandla dem till fullvärdiga måltider med lite innovativt tänk?

Läs mer
Miele videorådgivning bakning

Bakning i Mieles ugnar

Älskar du att baka och vill vet mer om hur du får perfekta resultat i din Miele-ugn? Boka in dig på denna videorådgivning med Fredrik som visar smarta tips för en krispig brödyta och saftiga bullar. Passa på att ställa dina frågor till vår kock som visar och svarar direkt ifrån köket.

Läs mer