Överblick över alla produktfördelar - Vakuumförpackare

Höjdpunkter

Vakuumförpacka 

Längre hållbarhet och perfekt förberedning 

Perfekta förutsättningar: vakuumförpacka livsmedlen för förvaring, portionering, marinering och återförslutning. 

Läs mer om ”Vakuumförpacka “

    Sous-vide-förberedelse 

    Optimalt förberedd

    Perfekt för sous-vide-tillagning: de vakuumförpackade livsmedlens smak och näringsämnen bevaras. 

    Visa alla produkter med ”Sous-vide-förberedelse “Läs mer om ”Sous-vide-förberedelse “

    SensorTouch-användning 

    Intuitiv och reducerad 

    Elegant och lättskött: Styr produkten bekvämt på en plan touchpanel med den modernaste tekniken. 

    Läs mer om ”SensorTouch-användning “

    Push2Open

    En beröring räcker 

    Öppna i en handvändning: ett lätt tryck på lådan räcker.

    Läs mer om ”Push2Open“

    Stora användningsytor 

    Tillräcklig plats för varje storlek 

    För både mindre och större mängder: Användningsytan är lämplig för vakuumpåsar upp till max. 250 x 350 mm. 

    Läs mer om ”Stora användningsytor “

    Tre vakuumlägen 

    Passar för alla användningar 

    Ställ in individuellt: Du kan välja mellan tre lägen vid vakuumförpackning – passar för alla livsmedel.

    Läs mer om ”Tre vakuumlägen “

    Användarkomfort

    Sous-vide-förberedelse 

    Optimalt förberedd

    Perfekt för sous-vide-tillagning: de vakuumförpackade livsmedlens smak och näringsämnen bevaras. 

    Visa alla produkter med ”Sous-vide-förberedelse “Läs mer om ”Sous-vide-förberedelse “

    SensorTouch-användning 

    Intuitiv och reducerad 

    Elegant och lättskött: Styr produkten bekvämt på en plan touchpanel med den modernaste tekniken. 

    Läs mer om ”SensorTouch-användning “

    Push2Open

    En beröring räcker 

    Öppna i en handvändning: ett lätt tryck på lådan räcker.

    Läs mer om ”Push2Open“

    Mycket mångsidig användning 

    Många olika möjligheter 

    Med vår vakuumförpackare kan livsmedlen portioneras, förvaras, marineras och mycket mer. 

    Läs mer om ”Mycket mångsidig användning “

    Helt utdragbar 

    Praktiskt och ergonomiskt 

    Lämnar inget att önska: våra mat- och porslinsvärmare kan användas på många sätt. 

    Läs mer om ”Helt utdragbar “

    Återanvändbar vakuumbehållare 

    Lång användningstid 

    Det varaktiga alternativet: vakuumbehållaren kan till skillnad från vakuumpåsarna återanvändas. 

    Läs mer om ”Återanvändbar vakuumbehållare “

    Stora användningsytor 

    Tillräcklig plats för varje storlek 

    För både mindre och större mängder: Användningsytan är lämplig för vakuumpåsar upp till max. 250 x 350 mm. 

    Läs mer om ”Stora användningsytor “

    Mångsidig användning

    Längre hållbarhet 

    Längre hållbarhet 

    Perfekt förvaring: Vakuumförpacka maten så att den håller sig fräsch längre. 

    Läs mer om ”Längre hållbarhet “

    Marinera 

    Maximal smak 

    Få en intensivare smakupplevelse genom att vakuumförpacka maten med marinad och kryddor.

    Läs mer om ”Marinera “

    Portionsförpackning 

    Korrekt mängd 

    Mycket eller lite – portionera ut mängden mat efter dina önskemål för förvaring eller sous-vide-tillagning. 

    Läs mer om ”Portionsförpackning “

    Vakuumförpacka i behållare 

    Alltid oskadda 

    Förvara hållbart i behållare: Ömtåliga livsmedel som frukter eller örter skadas inte. 

    Läs mer om ”Vakuumförpacka i behållare “

    Återförslutning 

    Färskt – även när man öppnar det för andra gången 

    För längre hållbarhet: Förslut öppnade förpackningar mjukt och säkert.

    Läs mer om ”Återförslutning “

    Förslutning av glas 

    Tätt försluten 

    Säker och fräsch förvaring: Pesto, barnmat och mycket mer kan vakuumförpackas i glas.

    Läs mer om ”Förslutning av glas “

    Vakuumförpackning av vätskor 

    Säker förvaring

    Platssparande och säker förpackning: Även vätskor kan vakuumförpackas utan problem i en plastpåse.

    Läs mer om ”Vakuumförpackning av vätskor “

    Produktfördelar

    Vakuumförpacka 

    Längre hållbarhet och perfekt förberedning 

    Perfekta förutsättningar: vakuumförpacka livsmedlen för förvaring, portionering, marinering och återförslutning. 

    Läs mer om ”Vakuumförpacka “

    Tre vakuumlägen 

    Passar för alla användningar 

    Ställ in individuellt: Du kan välja mellan tre lägen vid vakuumförpackning – passar för alla livsmedel.

    Läs mer om ”Tre vakuumlägen “

    Säkerhet

    Vakuumpåsar för livsmedel

    Speciellt för livsmedel 

    Säker förpackning: Mieles vakuumpåsar är temperaturbeständiga, släpper inte igenom luft och är smakneutrala. 

    Läs mer om ”Vakuumpåsar för livsmedel“
    Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning

    Värt att veta om Vakuumförpackare

    Den mångsidiga vakuumförpackaren

    Bevara den goda smaken

    Den nya vakuumförpackaren från Miele kan användas på flera olika sätt.Den bevarar kvaliteten på din mat, gör att den håller längre och förbereder den för sous-vide-tillagning. Allt du behöver göra är att förpacka maten i förpackningsfolie, suga ut luften och försluta den. Till exempel kan du enkelt vakuumförpacka rester och sedan frysa in dem – näringsämnen,, smaker och vitaminer bevaras längre än när man fryser in på vanligt vid. Dessutom sparar du mycket plats i frysen. Även vätskor som till exempel soppor kan vakuumförpackas utan problem. Med vakuumförpackning kan du också förbereda livsmedel för sous-vide-tillagning. Portionera, förvara och förbereda för tillagning – allt med en enda produkt.

    Läs mer om ”Den mångsidiga vakuumförpackaren“
    Sous-vide – tillagning på låg temperatur i vakuum

    Mild tillagning för perfekta resultat

    “Sous-vide” kommer från franskan och betyder tillagning “under vakuum”. Med denna metod tillagar du maten i en vakuumpåse vid konstant låg temperatur i en ångugn. Detta rekommenderas speciellt för tillagning av kött, fisk, grönsaker och frukt, eftersom den låga värmen bevarar viktiga näringsämnen och aromer. På grund av de låga temperaturerna tar dock sous-vide-tillagning längre tid än traditionell ångkokning.

    Läs mer om ”Sous-vide – tillagning på låg temperatur i vakuum“

    Tillbehör och rengöringsprodukter