En unik produkt!

Sladdlös handdammsugare: Miele Triflex HX1

Triflex HX1 är flexibel, snabb och enastående effektiv. Den sladdlösa handdammsugare ger dig dessutom oändlig frihet.

Se alla Triflex-modeller

Med Triflex HX1 får du tre sladdlösa dammsugare i en! Dammsugaren kan enkelt byggas om så den passar ytan du vill dammsugare - tack vare 3i1-innovationen. 

LÄS ÄNNU MER OM TRIFLEX HX1 OCH SE FILMEN HÄR

 

Låt dig övertygas av fördelarna med sladdlösa Triflex HX1

Triflex HX1 - 3 dammsugare i 1

Flexibel

Flexibel användning:  PowerUnit-enheten kan placeras upptill eller nedtill. Det gör det enkelt att dammsuga under låga möbler eller dammsuga stora ytor. Det är också möjligt att enbart använda PowerUnit-enheten för dammsugning av t ex möbler och bilsäten.

Effektiv Vortex-teknologi i Triflex Hx1

Effektiv

Triflex HX1 Vortex-teknik i kombination med den kraftfulla elektroborsten gör dammsugaren lika effektiv som Mieles starkaste golvdammsugare1) . Ett HEPA2) -filter säkerställer dessutom att även de allra minsta partiklarna dammsugs upp.

Triflex HX1 med extra bred elektroborste

Snabb

Den extra breda borsten dammsuger större yta på kortare tid – och kompromissar inte med effekten. Den anpassar sig automatiskt efter alla golvytor för en snabb djuprengöring på alla ytor.

VARTA-litiumjonbatteri i Triflex HX1

Ingen sladd

Med vårt utbytbara VARTA-litiumjonbatteri kan du dammsuga i upp till 60 minuter.3) Om du vill dammsuga i upp till 120 minuter4)  så har Triflex HX1 Pro ett praktiskt extrabatteri som ser till att du även kan dammsuga klart större ytor. Med den extra batteriladdningsstationen kan batterierna också laddas samtidigt.

Du kan välja

Modeller som passar dig: Triflex HX1

1) 
Rengöringseffekt jämfört med en Miele golvdammsugare Complete C3 (SGEF3) med Turboborste STB 305-3 (dammupptagning från matta och golv med Ritze, Faseraufnahme von Teppich). Nach IEC62885-2.

2)
Triflex HX1 Pro och Cat&Dog enligt EN 1822/2011.

3)
Gäller effektläge 1 utan ansluten elektroborste Multi-Floor XXL.

4)
Gäller för Triflex HX1 Pro effektläge 1 utan ansluten elektroborste Multi-Floor XXL och med två batterier.