Tillbehör hushållsmaskiner i nätverk

Vilket tillbehör passar till min produkt?


Värt att veta om Mieles tillbehör för hushållsmaskiner i nätverk

Hushållsmaskiner i nätverk med Miele@home

Här är friheten hemma

"Frihet? Det är livskvalitet för mig. Jag kan njuta riktigt av den när jag har överblick över allt."*

Läs mer om ”Hushållsmaskiner i nätverk med Miele@home“
Appen Miele@mobile

Kan man inte vara överallt samtidigt?

Du redan! Du gör alltid ditt bästa och har gärna ordning på saker och ting. För att du ska kunna kontrollera att allt är som det ska hemma även om du är på språng finns appen Miele@mobile. Med den kontrollerar du dina hushållsmaskiners status och får meddelanden när t.ex. tvättprogrammet är klart. Även om du för tillfället har viktigare uppdrag att slutföra. *

Läs mer om ”Appen Miele@mobile“
MobileControl

Spontan fest om en timme?

Kylskåpet börjar redan sänka temperaturen! Perfekta ögonblick håller sig inte till särskilda tider. För att du ska kunna njuta av dem spontant har vi utvecklat MobileControl. Med den mobila styrningen har du nämligen koll på allt var du än är. Med SuperCool kan du redan börja förbereda ditt kylskåp på alla färska delikatesser som du snart kommer hem med och vill bjuda dina vänner på. *

Läs mer om ”MobileControl“
Appen Miele@mobile - Recept

Väcka semesterminnen till liv?

Med rätt recept är det enkelt. Alla kan baka och laga mat – med receptfunktionen i appen Miele@mobile är det inget problem. Med smarttelefon eller surfplatta har du snabbt det passande receptet och inköpslistan i din hand för en kulinarisk överraskning. På så sätt lyckas läckra recept enkelt – även om du inte står i köket varje dag.

Läs mer om ”Appen Miele@mobile - Recept“
ShopConn@ct

Handla vardagssaker bekvämt online?

Mer tid för viktiga saker offline! Man ska inte grubbla över småsaker. Till exempel, om man har tillräckligt med diskmedelstabletter för diskmaskinen hemma. Låt helt enkelt din Miele maskin hålla koll på det: Din diskmaskin säger till när diskmedelstabletter, spolglans eller salt håller på att ta slut. Och med ShopConn@ct* beställer du enkelt allt online – från din smartphone eller surfplatta.*

Läs mer om ”ShopConn@ct“
Den interaktiva Miele-assistenten

Berg av tvätt?

Besegra dem med smart assistens. I vissa situationer vill man gärna ha professionell hjälp – till exempel när det handlar om perfekt textilvård. Den interaktiva Miele-assistenten rekommenderar det bäst lämpade tvättprogrammet för dig. Vare sig det är vittvätt eller kulört, bomull eller siden, starkt nedsmutsad eller bara litet – med Mieles assistent får du alltid ett optimalt resultat för din tvätt.

Läs mer om ”Den interaktiva Miele-assistenten“
Scout RX2-appen

Ingen tid för de viktiga sakerna?

Den nya robotdammsugaren Miele Scout RX2 med MobileControl tar hand om ditt hem när du är borta. Oavsett var du är rengörs dina golv på ett tillförlitligt sätt.

Läs mer om ”Scout RX2-appen“
SuperVision

Glada vänners lag i köket?

Och du vet vad din tvätt har för sig. Njut helt enkelt av här och nu – särskilt gärna med goda vänner i köket. Dra nytta av komforten med hushållsmaskiner i nätverk, nästan i förbigående. Med SuperVision har du nämligen alltid dina hushållsmaskiners status i blickfånget utan att behöva ta fram din smarttelefon – helt diskret på displayen på dina köksmaskiner*.

Läs mer om ”SuperVision“
Ett smart hem

Är mitt smarta hem verkligen intelligent?

Det är det först när köksfläkten verkligen förstår hembelysningen. Ett intelligent hus är intelligent först när alla komponenter passar ihop. Och den önskade komforten finns först när allt styrs centralt. Med genomtänkta partnerlösningar kan nätverksförberedda hushållsmaskiner från Miele integreras i ett befintligt smart hem. Så att du kan njuta av effektiviteten och komforten med ett komplett nätverk i huset.

Läs mer om ”Ett smart hem“
WifiConn@ct

Vill du utnyttja fördelarna med Miele@home?

Ditt kliv in i världen med hushållsmaskiner i nätverk lyckas utan problem – för systemet Miele@home är helt enkelt hur bekvämt som helst. De enskilda Miele-hushållsmaskinerna kopplas ihop i nätverket med WiFiConn@ct – det betyder direkt anslutning till din WLAN-router hemma. Dina nätverksintegrerade hushållsmaskiner kontrollerar och styr * du sedan bekvämt med smarttelefon eller surfplatta via appen Miele@mobile.

Läs mer om ”WifiConn@ct“ maskin- och modellberoende
Smart Home

Är min Smart Home verkligen intelligent?

Inte förrän fläkten och belysningen förstår sig på varandra. Ett intelligent hem är riktigt intelligent först om köksfläkten kan kommunicera med hembelysningen. Ett intelligent hus är intelligent först när alla komponenter passar ihop. Med genomtänkta partnerlösningar kan nätverksförberedda hushållsprodukter från Miele integreras i ett befintligt Smart Home-system. På så sätt kan du njuta av effektiviteten och komforten med ett komplett nätverk i huset.

Läs mer om ”Smart Home“
FAQ

Om nätanslutning

Har du en fråga om Mieles hemnätverk? Vi har sammanställt svar på vanliga frågor under följande länk.

Läs mer om ”FAQ“

Tillbehör och rengöringsprodukter

Miele Original Zubehör