Nya Miele tvättmaskiner och torktumlare

Miele W1 och T1

Mieles nya tvättmaskiner och torktumlare

Mieles nya W1 tvättmaskiner och T1 torkumlare - snabbare, bekvämare och "grönare" än någonsin.

Här ser du några av alla bra egenskaper och funktioner i våra kvalitetsprodukter.

Alla nya tvättmaskinerAlla nya torktumlare

Höjdpunkter

QuickPowerWash 49 min

QuickPowerWash - rent på 49 minuter

Rent på mindre än en timme. Programmet QuickPowerWash använder intensiv genomblötning och uppnår därmed hög rengöringseffekt på förvånansvärt kort tid. Mieles nya tvättmaskiner med QuickPowerWash tvättar nu ännu snabbare, på bara 49 minuter.

Se alla tvättmaskiner med QuickPowerWash
AddLoad

AddLoad - lägga i tvätt efter programstart

Med funktionen AddLoad kan du lägga i tvätt även efter programstart – och detta nästan fram till programslut. Du kan därmed även lägga i eller ta ut textilier som bara ska sköljas eller centrifugeras. Gör så här: Tryck på knappen “Start/Lägg i tvätt i efterhand” så öppnas luckan med ett knapptryck. Om maskinen är ansluten till wifi visas AddLoad i appen. Alla nya Miele W1 tvättmaskiner och T1 torktumlare har denna funktion.

TwinDos automatisk dosering

TwinDos automatisk dosering

Dosera helt automatiskt - Mieles tvättmedel UltraPhase 1 och UltraPhase 2 doserar vid det optimala tillfället i tvättprocessen. Oavsett om det är kulörtvätt eller vittvätt - TwinDos 2-fassystem uppnår marknadens högsta tvätteffekt och erbjuder det bästa systemet för flytande tvättmedel med en knapptryckning. 

När du köper en Miele tvättmaskin eller kombinerad tvätt/tork med TwinDos ingår 6 månaders förbrukning av tvättmedel.

Se alla tvättmaskiner med TwinDos automatisk dosering
SingleWash

SingleWash - tvätta enstaka plagg snabbt och ekonomiskt

Behöver du snabbt tvätta din favoritblus men hittar inget mer i tvättkorgen?  Mieles lösning heter SingleWash. Tillvalet kan göras till många program. Maskinen anpassar programtid, vatten- och elförbrukning optimalt till tvättmängder upp till 1 kg. Aldrig tidigare har det gått så fort och varit så ekonomiskt att tvätta enstaka klädesplagg. 

Se alla tvättmaskiner med SingleWash
WiFiConn@ct

WiFiConn@ct

Anslutning till wifi och en app gör användningen ännu mer bekväm. Via mobilen kan man kontrollera om det är möjligt att stoppa i tvätt och t. o. m. pausa tvätten på distans. Användaren har 10 minuter på sig att gå till maskinen och stoppa i tvätt. Om ingen tvätt stoppas i fortsätter programmet automatiskt efter att paustiden avslutats. Detta och många andra saker kan du göra med tvättmaskinen eller torktumlaren som kan anslutas till wifi.

Nya färger på luckringen

Nya designlinjer - flera färgval

En nyhet är luckring i obsidiansvart på tvättmaskiner och torktumlare med modern elegant design vilket ger en effektfull konstrast. Den som föredrar en mer klassisk design kan välja mellan luckring i chrome, lotusvit eller grafitgrå PearlFinish.

Nya W1 tvättmaskiner

Nya T1 torktumlare