Miele kombiångugn - kampanj

Kombinera mera med Miele kombiångugn

Ånga, ugnssteka och baka i en och samma ugn.

Premium tillbehörspaket på köpet. Värde ca 5 200 kr.

Se produkterna

Tillbehörspaket

Premium tillbehörspaket!

Vid köp av en kombiångugn XL eller XXL får du nu ett premium tillbehörpaket för att kunna maximera din matlagning! Värde ca 5 200 kr.

Miele Gourmetpanna:

Gjord av gjuten aluminium med en högkvalitativ nonstick beläggning som gör pannan enkel att rengöra och undviker att maten fastnar. Pannan passar direkt på ugnsstegarna eller FlexiClipsen i ugnen.

FlexiClip-teleskopskenor

FlexiClip-teleskopskenor med PerfectClean-beläggning är enkla att montera på ugnsstegarna och ger dig maximal flexibilitet. Du kan dra ut varma kärl från ugnen utan att riskera att bränna dig, och perfekt när du exempelvis behöver ösa steken.

Hålad gourmetbakplåt:

Inspirerad av professionella ugnar är denna bakplåt idealisk för bakning med ånga. Genom att låta ångan sippra igenom hålen från undersidan av plåten kan du skapa fantastiska bakresultat. Vad sägs om knapriga limpor, krispiga kakor och perfekta pizzor och pajer. Och tack vare plåtens PerfectClean-beläggning är den dessutom enkel att rengöra.

Produkter

Produktfördelar

Combination Cooking

Upplev magin av kombitillagning: Perfekta resultat varje gång.

Kombitillagning ger dig den ultimata mixen av ånga och värme samt den perfekta miljön för att laga de flesta tänkbara recept - från färskt nybakat bröd till stekar som får det att vattnas i munnen. Välj fritt mellan en kombination av ånga och en ytterligare ugnsfunktion. Du kan också ändra temperaturen (40°C till 225°C) samt justera mängd ånga med 1 % intervaller (0 % till 100 %) upp till sex gånger i en snabb följd. Miele ger dig maximal flexibilitet för de bästa bak- och stekresultaten.

 

 

MultiSteam cooking technology

Intensiva och naturliga smaker: MultiSteam-teknologin

MultiSteam är designat för att förhöja matens rika, naturliga smaker och färger. Ångkokning bevarar även alla naturliga vitaminer samtidigt som all oxidering undviks. Via ånginsläpp på flera nivåer tillagas maten snabbt och jämnt med en jämn temperatur i hela ugnsutrymmet. Resultatet: utsökta, nyttiga måltider.

Food Probe

Ger dig perfekt kontroll: Stektermometern

Tillaga kött, fisk och kyckling individuellt och med exakt temperaturkontroll. Stektermometern låter dig välja dina önskade kärntemperaturer för ett perfekt resultat. Den visar återstående tid under tillagningen vilket ger dig tid till annat.

Allmänna villkor

Värdekupongen för tillbehörspaketet är bipackad när du köper en Miele kombiångugn DGC XL eller DGC XXL.

Detaljer
Ett erbjudande från Miele AB

  • Erbjudandet gäller enbart vid köp av en Miele kombiångugn DGC XL eller DGC XXL
  • Erbjudandet kan inte bytas in mot kontanter.
  • En värdekupong per order.
  • Kan inte kombineras med andra erbjudanden och kampanjer från Miele.
  • Det är inte tillåtet att sälja presentkortet vidare. 
  • Värdekupongen kan enbart lösas in i Mieles online shop.
  • Kampanjperiod 1 januari 2018 - 31 december 2018
  • Värdekupongen kan lösas in t o m 31 december 2019
  • Värde på tillbehörspaketet ca 5 200 kr