Lättlagad dragonkyckling

En hel kyckling blir saftig tack vare den digitala stektermometern. Med Mieles automatikprogram behöver du bara blanda till kryddblandningen, sedan gör ugnen resten.

Se recept

Vegetarisk allt-i-ett-lasagne

Med nya ugnsfunktioner som FoodView är det enkelt att ha koll på lasagnen i mobilen via kameran i ugnen som skickar bilder till appen miele@mobile. När den ser perfekt ut kan du även aktivera TasteControl-funktionen som stänger av värmen och håller maten i rätt temperatur tills du ska servera den.

Se recept

Ljummen morotssallad toppad med chèvre och solroskärnor

Genom att vakuumförpacka morötterna med exempelvis kryddor och sedan ångkoka "sous vide" blir de extra smakrika och bibehåller dessutom näringsämnen och färg.

Jessicas tips: Välj dina favoritörter eller annat gott att lägga ner med morötterna i påsen. Servera salladen som en förrätt, lättare lunch eller som del i en buffé.

 

Se recept

Helstekt oxfilé med kantarellsmör och rostad skivad potatis

Denna goda oxfilé tillagar Jessica i en kombiångugn - ugnen med både värme och ånga. Med hjälp av den trådlösa stektermometern blir köttet perfekt tillagat utan att du behöver vara en stjärna i köket. 

Se recept

Krämig risotto med gröna ärtor sousvide med örter, citron och vin

Att laga en krämig risotto behöver inte innebära att du behöver stå och röra hela tiden. Bara att blanda ihop allt och använd ångugnen - superlätt och gott.

Jessicas tips: Gör enkelt en matigare meny genom att lägga till lax eller kyckling i programmet som du sen också toppar risotton med.

Se recept

Asiatisk laxsallad med krämiga ägg

Ångkoka lax, ägg och bönor på en och samma gång! Perfekt när man kommer hem och vill äta något gott och fräscht som lagar sig självt.

Jessicas tips: Spara inställningarna på ångugnen som ett eget program - enkelt att använda gång på gång.

Se recept

Fylld ravioli med krämig citronsås

Perfekt al dente ravioli på några minuter. Pastan kan lagas i tallriken som den ska ätas ur.

Jessicas tisp: När pastan är i ugnen gör jag såsen på spisen med den smarta hällfunktionen där man kan slå på 3an, låta såsen koka upp för att sen automatiskt gå ner till 3an igen.

Se recept