Före köp

Om du funderar på att investera i Miele är detta en bra start. Inför ditt köp får du inspiration, råd och tips av våra rådgivare. Du kommer att lära dig om de funktioner och fördelar som Mieles produkter erbjuder. Våra produktdemonstrationer hålls på Miele Experience Center på Kungsgatan 5 i Stockholm.

Miele event -  välja vitvaror till köket

Välja vitvaror till köket

Vill du ha hjälp med att välja rätt vitvaror till ditt kök? Du kanske känner att tekniken i köket har avancerat sedan du senast planerade ett kök eller kanske är det första köket du ska utforma? Låt ditt drömkök bli verklighet och boka in en produktdemonstration med Mieles rådgivare. De guidar dig genom hela vårt utbud av köksprodukter och ger dig goda råd inför ditt köp.

Läs mer
Miele event - välja ångugn

Välja ångugn

Ångugnen blir alltmer populär i det moderna köket. Om du funderar på att köpa en Miele ångugn är det här rätt start. Mieles ex rådgivare visar dig hur mångsidig en ångugn är och hur den kan revolutionera ditt kök. Du får se funktioner och fördelar med olika modeller så att du kan bestämma dig för vilken ångugn som passar dig bäst.

Läs mer
Miele event - välja tvättmaskin och torktumlare

Välja tvättmaskin & torktumlare

Att satsa på en ordentligt bra tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet lönar sig i längden. Under denna produktdemonstration får du råd och tips av våra rådgivare inför ditt köp. Du får lära dig om våra maskiners olika funktioner och fördelar och får hjälp med att hitta den tvättmaskin/torktumlare som ger bästa resultat för att passa dina individuella behov.

Läs mer
Miele event - fredagsfika

Fredagsfika

Med en kaffemaskin i ditt hem kan du alltid snabbt och lätt servera dig och dina gäster goda kaffedrycker. I vår produktdemonstration av kaffemaskiner får du provsmaka exempelvis espresso, latte macchiato, eller cappuccino, bryggda på olika sorters kaffebönor, speciellt framtagna för Mieles kaffemaskiner. Till fredagsfikat bjuder vi självklart även på kaffebröd som bakats i vårt kök.

Läs mer