Före köp

Om du funderar på att investera i Miele är detta en bra start. Inför ditt köp får du inspiration, råd och tips av våra rådgivare. Du kommer att lära dig om de funktioner och fördelar som Mieles produkter erbjuder. Våra produktdemonstrationer hålls på Miele Experience Center på Kungsgatan 5 i Stockholm.

Miele event -  välja vitvaror till köket

Välja vitvaror till köket

Vill du ha hjälp med att välja rätt vitvaror till ditt kök? Du kanske känner att tekniken i köket har avancerat sedan du senast planerade ett kök eller kanske är det första köket du ska utforma? Låt ditt drömkök bli verklighet och boka in en produktdemonstration med Mieles rådgivare. De guidar dig genom hela vårt utbud av köksprodukter och ger dig goda råd inför ditt köp.

Läs mer
Miele event - välja ångugn

Välja ångugn

Ångugnen blir alltmer populär i det moderna köket. Om du funderar på att köpa en Miele ångugn är det här rätt start. Mieles ex rådgivare visar dig hur mångsidig en ångugn är och hur den kan revolutionera ditt kök. Du får se funktioner och fördelar med olika modeller så att du kan bestämma dig för vilken ångugn som passar dig bäst.

Läs mer
Miele event - välja inbyggnadsugn

Välja inbyggnadsugn

En inbyggnadsugn är en av de viktigaste produkterna i ditt kök. Beroende på vad du har för mål med din matlagning och bakning finns det en mängd funktioner och finesser att välja mellan.
Boka in dig på en demonstration av våra ugnar så får du bra tips och råd kring vilken ugn som passar dig.

Läs mer