EcoLine

Hög prestanda. Låg förbrukning.

Mieles nya dammsugare med förbättrad effektivitet.

Mieles EcoLine dammsugare är nu ännu mer ekonomiska: Med de nya Power Efficiency motorerna är dessa modeller extremt kraftfulla och sparar samtidigt energi tack vare den förbättrade effektiviteten.

Höjdpunkter

EU energimärkning

Varför har EU en energimärkning?

En energimärkning håller på att introduceras i enlighet med EU-direktiv för dammsugare. Målet är att minska energiförbrukningen i Europa och att göra produkters prestanda tydligare för konsumenter. Det kommer också bidra till vård av miljön.   

Från september 2017 får dammsugare inte ha en högre effekt än 900 watt.

C3 Ecoline - hygien

Hygien – renlighet som får dig att må bra

Den utmärkta filtereffekten hos Mieles dammsugare beror på ett flerlagrigt filtersystem. Det består av den innovative HyClean 3D-dammpåsen, ett motorfilter och Mieles utblåsningsfilter. Den sammanlagda effekten av de här komponenterna gör att mer än 99,9 % av det fina dammet* filtreras bort.

Miele kvalitet

Miele kvalitet

Ingen vardag kan vara så tuff som Mieles produkttest. Innan Mieles dammsugare går i serieproduktion måste de klara hårda tester i vårt testlaboratorium.

Komplett utbud av tillbehör

Komplett utbud av tillbehör

Mieles dammsugare är utrustade med tre högkvalitativa standardtillbehör: möbelmunstycke, fogmunstycke och sugpensel med naturborst. De är integrerade** dammfria och alltid till hands.

* Enligt EN 60312-1
** Utrustning beroende på modell

EcoLine-modeller

EcoLine-modeller