99,9% * filtrering. Renare än rumsluften.

Filtrerar t.o.m. finaste dammpartiklar och allergener. Idealiskt för dammallergikter tack vare det slutna filtersystemet och HEPA ** AirClean-filter ®. Bakterier, allergener och mögelsporer stannar kvar i dammsugarpåsen.

Hög sugkraft. Låg energiförbrukning.

De nya dammpåsarna ger högsta effektivitet också vid dammsugning med låg sugstyrka - tack vare SoftStructure-ytan med lågt luftmotstånd. Dammsug och spara energi med bibehållen hög rengöringseffekt.

Säker förvaring av dammet

När dammsugaren öppnas försluts dammsugarpåsen automatiskt så att inget damm hamnar utanför påsen vid påsbyte. Dessutom är materialet extra starkt och skyddar mot revor, även om glas eller andra vassa föremål sugs upp  Det uppsugna (fina) dammet stannar kvar i påsen.

* enligt EN 60312-1
** enligt EN 1822/2011

Utvalda produktfördelar med Complete C3

Comfort-kabelvinda med OneTouch-funktion

Comfort-kabelvinda med OneTouch-funktion

På alla dammsugare från Miele kan du enkelt mata in kabeln med hjälp av en fotknapp, så att du slipper böja dig ner. Serierna Compact C2, Complete C3 och Blizzard CX1 är dessutom utrustade med en funktion som gör det möjligt att mata in hela kabeln med bara en knapptryckning.

DynamicDrive-hjul

DynamicDrive-hjul

De unika DynamicDrive-hjulen kan vridas 360°, är stållagrade och utrustade med stötdämpare. De gummerade hjulen rullar mjukt, klarar slitage och har en lång livslängd. Fördelarna: En extra smidig dammsugare som rullar särskilt tyst och skonar ömtåliga golv.

Silence-system plus

Silence-system plus

En extra ljudreducering av fläkten och det brusreducerande Silence AirClean-filtret gör Complete C3 Silence behagligt tyst.

Comfort-handtaget från Miele

Comfort-handtaget från Miele

Dammsugarslangens rörliga fäste möjliggör en ergonomisk och bekväm användning. Hävarmseffekten gör det lättare att manövrera golvmunstycket och du avlastar handleden.

Kvalitetstillbehör

Kvalitetstillbehör

Mieles dammsugare har som standard tre tillbehör med hög kvalitet: Möbelmunstycke, fogmunstycke och sugpensel med mjuk naturborst. De är dammfritt integrerade eller – vilket är exklusivt för Miele – förvaras på VarioClip-fästet och finns alltid inom räckhåll.

Comfort-teleskoprör

Comfort-teleskoprör

Comfort-teleskopröret i exklusiv Miele design kan intuitivt dras ut och spärras på önskad höjd. Den större diametern ökar luftströmmens volym och ger därmed enastående rengöringsresultat. Teleskopröret har även små praktiska detaljer, så som gummi på dess övre ände. Gummit gör att röret inte glider ner om det lutas mot väggen.

Produktöversikt Complete C3

Handla hos återförsäljare

Hitta återförsäljare