Miele CM5 fristående kaffemaskiner

Miele CM5 kaffemaskiner

Automatisk njutning.

Nytt utseende, nya färger, nya variationer: Miele CM5 fristående kaffemaskiner erbjuder en innovativ och iögonfallande design och självklart gott kaffe.

Se alla CM5-kaffemaskiner

Produktfördelar

Ett system för perfekt kaffe

Gott kaffe utan problem - det får du i Miele CM5 fristående kaffemaskiner. Den koniska kvarnen garanterar perfekt malda bönor och med Mieles AromaticSystem blandas kaffet och vattnet på ett ultimat sätt för en ännu intensivare smak. Med dess många möjligheter till individuella inställningar gör CM5 kaffemaskiner ditt favoritkaffe till en extraordinär upplevelse.

Enkelt handhavande

Att använda Miele CM5 kaffemaskiner är enkelt både för kaffeexperter och nybörjare. Den självförklarande touch-displayen låter dig välja bland ett flertal kaffedrycker - från en välsmakande svart kopp kaffe till att skapa en egen kaffefavorit som är enkel att programmera och spara i dina inställningar.

Enkel att rengöra

CM5 kaffemaskiner är bekväma att rengöra då mjölkledning rengörs automatiskt och de flesta av maskinens övriga komponenter är utrustade med ComfortClean vilket gör att de kan diskas i diskmaskin. Mindre tid för skötsel och mer tid för njutning.

CM5 kaffemaskiner