Effektivt filtersystem

Skillnaden mot andra påslösa system är en funktionsprincip som separerar fint damm från grov smuts. Det fina dammet fångas upp i en separat behållare med ett Gore® CleanStream® findammfilter.  Det gör att det uppvirvlande dammet vid tömning reduceras till ett minimum,

Bästa rengöringsresultat med extremt hög lufteffekt

Mieles Vortex-teknik har en flödeshastighet på över 100 km/h. I kombination med det speciellt täta golvmunstycket och den strömlinjeformade luftkanalen ger dammsugaren utan dammsugarpåsar en hög rengöringseffekt.

Enkel tömning med ett klick.

Dammbehållaren tas med ett handtag enkelt ut ur dammsugaren och med en knapptryckning öppnas och töms behållaren bekvämt ner i avfallshinken.

Utvalda produktfördelar med Blizzard CX1

ComfortClean

ComfortClean

Innovativa sensorer mäter luftgenomströmningen i GORE® CleanStream®-filtret för fint damm och aktiverar vid behov ComfortClean självrengöringsfunktion. I så fall stänger dammsugaren av sig under ungefär 20 sekunder. ComfortClean-funktionen kan också aktiveras manuellt. På så sätt garanterar ComfortClean en hög rengöringseffekt som alltid är lika bra.

DynamicDrive-Lenkrollen

DynamicDrive-hjul

De unika DynamicDrive-hjulen kan vridas 360°, är stållagrade och utrustade med stötdämpare. De gummerade hjulen rullar mjukt, klarar slitage och har en lång livslängd. Fördelarna: En extra smidig dammsugare som rullar särskilt tyst och skonar ömtåliga golv.

Aktionsradius

Räckvidd

Tillsammans ger dig kabel, dammsugarrör och -slang en extra stor räckvidd. Därmed kan du bekvämt dammsuga även större bostäder utan att behöva byta vägguttag gång på gång.

Produktöversikt Blizzard CX1

Handla hos återförsäljare

Hitta återförsäljare