Tillbringa mer tid med dina gäster

Intuitiv och innovativ 
Miele dialogugn sätter inte bara ribban genom sitt unika sätt att arbeta, utan övertygar också med intuitiv användarvänlighet – helt enkelt när du önskar via din smartphone. Med MobileControl skickar du receptinställningar direkt till Miele Dialogugn och har dessutom hela tiden koll på tillagningsprocessen. 
Sofistikerade M Chef-menyer 
Komplicerade menyer med flera rätter och ingredienser kommer inte längre att vara någon utmaning för dig. Tack vare M Chef-menys automatiska program kan du lugnt ägna dig åt dina gäster, fullt förvissad om att du kommer att lyckas. Mieles dialogugn övervakar hela tiden självständigt de enskilda delarna i menyn och ser till att tillagningstiderna hålls, så att allt blir färdigt samtidigt. Gläds åt lika krävande som lyckade rätter som lax på mangoldbädd och nybakat briochebröd – allt samtidigt och perfekt tillagat.
Enkelt är perfekt 
Följ din kulinariska entusiasm utan att skygga för svåra rätter. Med Miele dialogugn blir till och med tillagningen av en luftig sufflé till ett rent nöje. Njut av friheten att förverkliga alla de läckerheter som du tidigare haft alltför stor respekt för att tillaga. Om så önskas tar dialogugnen över ledningen och levererar ett perfekt resultat till dig – i fallet med sufflén till och med helt utan vattenbad. 
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning