Optimalt anpassat efter dina behov

Klassikern – 14 cm hög, 60 cm bred
Tack vare att den är 14 cm hög kan Miele - och porslinsvärmare kombineras med en 45 cm hög kompaktprodukt som till exempel Miele kaffemaskin, ångugn, ångugn med mikrovågsugn – för att använda din 60 cm höga nisch på bästa sätt. För att lådan från Miele ska passar ihop med resten av dina produkter kan du välja mellan två olika designvarianter, för ett kök som ser harmoniskt ut. 
Den extra stora – 29 cm hög, 60 cm bred
Vår 29 cm höga mat- och porslinsvärmare har extra mycket utrymme. Tillsammans med en 60 cm hög klassisk ugn är det den bästa kombinationen för en 88 cm hög nisch – så att du kan använda utrymmet på optimalt sätt. Mat- och poslinsvärmarna finns i 3 glasfärger och en front helt i rostfritt stål. Designserien PureLine har dessutom en ram i rostfritt stål. På detta sätt kan du alltid hålla ditt kök enhetligt.
Kombinationslösningen för 90 cm nischer 
Vid inbyggnad av två 45 cm höga produkter över varandra och placering av en 60 cm hög produkt direkt bredvid, så fyller denna mat- och porslinsvärmare det utrymmet som bildas optimalt. För att fylla det tomma utrymmet under den 60 cm höga produkten kan man i efterhand sätta in en ESW 7030 mat- och porslinsvärmare. Denna modell har en cirka 32 cm högre front än andra mat- och porslinsvärmare från Miele. På detta sätt minimeras den visuellt synliga öppningen till den produkt som byggts in ovanför och spaltmåtten mellan de två 45 cm höga produkterna jämnas ut.För denna installationslösning ska inläggsbotten ENB 1060 användas mellan de två 45 cm breda produkterna.ESW 7030 passar även perfekt i kombination med Mieles vinkyl KWT 6422 iG och en inbyggnadsprodukt med en höjd på 60 cm som installeras bredvid.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning