Kan man inte vara överallt samtidigt?

Total överblick, både på väg och hemma*
Vill du bara med en blick kunna se vilken status dina hushållsmaskiner har? Inga problem: Med appen Miele@mobile lyckas du med det vare sig du är hemma eller på väg någonstans. Med appen har du alltid koll på dina hushållsmaskiner. Din smarttelefon talar om för dig om du hinner ta ut tvätten ur maskinen innan du måste ge dig iväg.
Appen Miele@mobile*
Appen Miele@mobile ger dig möjlighet att snabbt och bekvämt styra alla dina hushållsmaskiner i nätverket med din smarttelefon eller surfplatta. Du kan t.ex. alltid komma åt din tvättmaskin, ditt kylskåp eller din ugn direkt, hämta upp statusinformation och välja funktioner.
Det som visas är bland annat det valda programmet eller driftläget och återstående programtid. Appen Miele@mobile informerar dig till exempel om hur lång tid steken har kvar i ugnen. Dessutom får du anvisningar (även på din Smartwatch) om när din närvaro krävs – t.ex. när diskmaskinen är klar med programmet eller om frysskåpets dörr står öppen. Undantaget är några säkerhetsrelevanta funktioner, som av- och påslagning av en häll. Många andra användningsområden för appen, till exempel assistansfunktioner, upptäcker du hos de hushållsmaskiner från Miele som är anslutna till nätverket.
Enkel nedladdning från App Store
Det krävs att man laddar ner den kostnadsfria appen till en mobil enhet (minimikrav: Android 4.4+ / iOS 9+), att du accepterar användarvillkoren och dataskyddsdeklarationen och att du registrerar ett personligt användarkonto, samt att du har en trådlös internetanslutning för dataöverföring.
Allt i en överblick
"Jag är ofta på väg. Att jag kan kontrollera mina hushållsmaskiner med min smartphone är en lugnande känsla."
tillgänglig för mobil enhet (minimikrav Android 4.4+ och iOS 9+)Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning