Optimal skötsel av dina Miele-maskiner

Tvättmaskin
Du vill förstås att din tvätt alltid ska bli perfekt ren i tvättmaskinen från Miele. För att din Miele-tvättmaskin ska fungera perfekt under hela sin livstid bör du rengöra maskinen grundligt med jämna mellanrum. Med Mieles rengöringsmedel för tvättmaskiner avlägsnas alla avlagringar utan att lämna minsta spår. Din maskin behåller sin prestanda.
Diskmaskiner
Perfekt diskresultat kan man bara få i en hygieniskt ren diskmaskin. Därför är det viktigt att avlägsna eventuella kalk- och fettavlagringar. För detta ändamål har Miele tagit fram ett rengöringsmedel och ett avkalkningsmedel för diskmaskiner. Produkterna, som särskilt utvecklats för Mieles diskmaskiner, garanterar hygieniska resultat utan anmärkningar – också i äldre maskiner.
Inbyggnadsprodukter för kök
Under det dagliga arbetet i köket kan det bildas ganska tuff smuts som sitter riktigt hårt. För att du ska få bort smutsen helt och hållet och samtidigt vara säker på att ytorna inte skadas och börjar se slitna ut, är det viktigt att du väljer rätt rengöringsmedel. Därför har Miele tagit fram speciella medel för rengöring och skötsel av Mieles olika maskiner. Med dem blir det lätt och bekvämt att utföra en grundlig rengöring av dina Miele-maskiner.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning