Hur mycket hygien kan man få utan dammpåse?

Hygienisk tömning. Jämfört med andra system utan dammpåse skiljer funktionsprincipen konsekvent den grova smutsen från det fina dammet. Det här fina dammet fångas upp i en separat behållare med hjälp av Gore® CleanStream®-filtret för fint damm. Därför reduceras uppvirvlande fint damm till ett minimum vid tömningen.
Gore® CleanStream®-filter för fint damm
Den innovativa funktionsprincipen, där man separerar grovt damm som går till den transparenta dammbehållaren och fint damm som hamnar i en särskild filterbehållare med separat filter för små dammpartiklar, möjliggör en särskilt hygienisk tömning av Blizzard. Miele Blizzard övertygar med tydligt mindre uppvirvlande fint damm vid tömningen jämfört med andra påsfria system.
Click2open
Dammbehållaren går enkelt att ta ut uppåt ur dammsugaren med hjälp av uttagshandtaget. Med en tryckning på tömningsknappen öppnar sig behållaren och dammet faller ner i avfallshinken.
ComfortClean
Särskilda sensorer övervakar Gore® CleanStream®-filtret för fint damm. Vid behov rengör ComfortClean-funktionen filtret för fint damm helt automatiskt. Efter några sekunder är Blizzard CX1 klar för användning igen och suger lika kraftfullt som förut.
Utblåsningsfilter
Utblåsningsfiltret hos Miele Blizzard CX1 sparar tid och följdkostnader. Det är helt underhållsfritt och har så hög kvalitet att det räcker hela dammsugarens livslängd. Det behöver inte bytas eller rengöras.
Hygien Lifetime-filter
Lifetime hygienfiltret har en mycket hög kapacitet att hålla kvar damm och fångar upp 99,98 % av alla fina partiklar*. Det här är den hygieniska renhet man önskar sig i sitt hem.
HEPA* AirClean Lifetime-filter
Tack vare HEPA* HEPA 13 Lifetime-filtret hålls till och med de minsta partiklarna, som fint damm och allergener kvar i systemet till 99,999 %*. Den mycket goda filtereffekten bekräftades av den medicinska organisationen "Allergy UK" och certifierades som lämplig för allergiker. Miele Blizzard CX1 fick kvalitetssigillet "Seal of Approval" för sin totala kapacitet att hålla kvar damm.
enligt EN 60312-1enligt EN 1822/2011Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning