En innovativ kvarn för en perfekt kopp kaffe

Nytt mal- och bryggsystem AromaticSystemFresh*: mycket arom, lite ljud
Med vår innovativa kaffekvarn med käglor kan du njuta ännu mer av ditt kaffe: högvärdigt, sltstarkt stål gör att aromerna kan utvecklas extra mycket. För en ostörd kaffeupplevelse, är den nya kvarnen även extra tyst. Enastående njutning möjliggörs genom en ytterligare utveckling: Kvarnen finns precis över bryggenheten – därför finns det inte något kaffemjöl kvar i kvarnen från tidigare användningar av kaffemaskinen. Om du kommer tillbaka från semestern kan du alltså njuta av kaffe från färskt malda bönor. Med denna vidareutveckling har vi skapat ett perfekt avstämt system, som garanterar en trivsam kaffeupplevelse.
Alltid en passande bönsort
Espresso smakar bäst när den görs på espressobönor, en Café Crema blir optimal med Café Crema-bönor: Med CoffeeSelect har du alltid passande bönor för vald kaffesort. Vare sig det är en klassiker eller favoritblandning fyller du enkelt på de sorter du vill ha i tre separata behållare med volymer på 210 g, 180 g, och 150 g.

När du vill tillverka en dryck väljer du enkelt passande sort manuellt. Eller så kan man enkelt spara önskad bönsort för en kaffespecialitet – och din kaffemaskin väljer automatiskt rätt behållare. Tack vare AromaticSystemFresh finns inga rester av andra bönor kvar i systemet, vilket förhindrar att olika bönsorter blandas i drycken. Det är enkelt och bekvämt att brygga kaffe som blir perfekt, varje gång. Utvecklas hela tiden: Vårt sortiment av Miele kaffebönor breddas med tre ytterligare sorter i samband med lanseringen av CoffeeSelect.
beroende på modell – endast CM 7750Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning