Vilken Designline föredrar du?

Vill du känna doften av nymalda kaffebönor? Vill du kunna välja dina egna favoriter bland världens alla kaffebönor och tesorter? Då är Mieles fristående kaffemaskiner CM6 och CM7 precis rätt för dig. Här kan du anpassa alla maskinparametrar till din egen smak. De fristående kaffemaskinerna från Miele kan ställas nästan var som helst i köket – eller i vardagsrummet, vinterträdgården eller på någon annan plats där du vill kunna njuta av väldoftande kaffe med en knapptryckning.
CM7
Miele CM7 är gjord för njutning – även vad gäller designen. Det stilfulla höljet utformades med tydligt formspråk, helt i stil med klassiska espressomaskiner. Den stilrena formen och den höga materialkvaliteten gör CM7 till en prydnad för köket. Den kan fås i ädelt obsidiansvart och elegant briljantvitt.
CM touch-hantering
Genom den komfortabla C-Touch-displayen är CM7 särskilt enkel och intuitiv att använda. Med några få fingertryckningar kan du välja och anpassa dina favoritdrycker. Samtidigt är displayen med sin tydliga vita text på svart bakgrund alltid lätt att läsa och samtidigt diskret.
CM6
Även den mer kompakta CM6 övertygar med enkelt och rent formspråk. Designen betonas attraktivt av en kontur i färg och gör den till en höjdpunkt i köket. Välj mellan färgerna obsidiansvart, lotusvitt eller grafitgrått.
DirectSensor-hantering
Användning av DirectSensor med modern Touch-funktion erbjuder högsta komfort. Alla knappar och vred är tydligt anordnade på displayen med klartext i fyra rader, så att navigeringen blir enkel och intuitiv. Välj din egen kaffefavorit med en av de fyra huvudsymbolerna. På knapplisten under displayen kan du sedan direkt välja vilka extrafunktioner du vill.
CM5
Den nya serien CM5 övertygar med innovativ teknik på insidan och exklusiv design på utsidan. Oavsett om du väljer diskret grafitgrå, klassisk obsidiansvart eller temperamentsfull björnbärsröd: Den kompakta fristående kaffemaskinen erbjuder tillräckligt utrymme för att visa din individualitet. För ännu mer extravagans finns varianterna i grafitgrå och roséguld med exklusiv PearlFinish.
Snygg. Matt. Svart. – Hela fronten på vår premiummodell CM 7750 är gjord i svart förzinkad aluminium. En oemotståndligt snygg yta som är karaktärsfull, annorlunda och imponerar med sin höga kvalitet. Galvaniserade fronter finns även för CM 7350 i aluminium och för CM 7550 i CleanSteel.
Utrustning beroende på modell - bilderna visar exempel på produktutrustning